Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFIFA Football 2003

PC
FIFA Football 2003
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  1 november 2002
 • Utvecklare
  EA Canada
 • Antal ägare
  224
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 20/01 -07 23:10

Handling / story / vad man gör i spelet
I FIFA 2003 så ska du så klart spela fotboll. Du kan spela många olika saker som enskilda serier och köra med vilket lag du vill från nån av ligorna som finns. Eller så kan du köra Champonship med nått av dom största lagen i spelet. Du ska då spela massor av matcher mot massor av lag och hoppas att du kommer med bland lagen som gör upp om den totala serien. Du kan också köra andra turneringar som egen turnering där du kan skapa en egen turnering och välja vilka lag som ska vara med.
Du kan naturligtvis också spela vanliga träningsmatcher med ditt favoritlag för att testa hur bra du är.

Vad jag tycker om spelet
Ett kul fotbollsspel med många lag och många spelare. Många roliga turneringar också. Gillar Championship turneringen eftersom att alla bra lag är med där. Tycker spelet är lite väl enkelt i bland men det beror helt klart på vilekn svårighetsgrad man spelar på. Annars finns det inte så mycket mer i spelet förutom dom olika turneringarna som är väldigt roliga. Jag kan rekommendera det här spelet för fotbollsälskare.

Betyg till spelet
Grafiken får en 6a den är helt klart godkänd men ändå inte så jättebra. Den kunde ha varit mer detaljerad. Spelkänslan är bra. Man känner verkligen att det är ett fotbollsspel man spelar. Men det är lite enkelt ibland och det gör spelet tråkigare. Ljudet är bra både under en match och i menyerna så den får en 8:a. Ja hållbarheten är helt godkänd. Spelet är ju rätt långt så man kan spela det ett tag.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8