Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 2001

PC
FIFA 2001
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    10 november 2000
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    213
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.7 5.9

Speltest av joakim91

Inskickad av joakim91 den 25/05 -05 10:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är inte så br grafik på fifa 2001 som dem andra fifa spelen har! Men dom spelen EA Sports har gjort så har dom gjort bra grafik! På FIFA 2001 så spelar man fotboll både internationelt och med klubblag! Det finns 16 klubbligor med bland annat Premier lige och allsvenskan! Det finns andra ligor som brassilianska,tippeligan, israeliska ligan, hollenska, tyska, italenska, grekiska, skottska, danska, och några till! Över 50 landslag finns det! Om man inte vill spela en kupp för man tycker att det tar för lång tid,så kan man spela en vänskaps macth.


//joakim//

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ett bra fifa spel men att det inte har så bra grafik som den kunde ha haft.
Jag tycker att spelkänslan är bra iallafall. Och man kan leva sig in i spelet väldigt lätt. Det är också bra att man kan köpa egna spelare till sitt lag och göra ett topplag.
Spelet kan ibland vara långtråkigt och man kn inte spela det så värst länge. Spelet har en snygg plan men den kunde vara längre. Det känns som om det går för snappt när man ska springa över planen. Det är nästan för lätt.

Betyg till spelet
Mina betyg blir hyffsade och dem lyder:

Grafik=3, grafiken får en trea för att den är inte i bra. Man ser inte gubbarna riktigt och man ser inte publiken bra.
När man kollar på publiken så ser man bara några tröjor och huvuden som sticker upp. Det är samma med nätet i målen, man ser bara några streck som rör sig när bollen kommer i mål. Annars står nätet helt still.

Spelkänsla=7, spelkänslan får en sjua för att man kan leva sig in i spelet när man spelar det. Det tycker jag är väldigt bra för ett spel. Spelkänslan kunde vara ännu bättre om grafiken var bättre. Om grafiken var bättre så skulle spelkänslan fått en nia, men nu får den bara en sjua. Efter man har spelet spelet så vill man gärna gå ut och spela fotboll utomhus sedan. Det tycker jag är en väldigt ovanlig erfarenhet av ett spel.

Ljud= 4, ljudet får en fyra för att ljudet inte är så bra och att det inte finns så många ljudeffekter. Det liksom bara brusar i högtalarna när dem gör mål.
Om ljudet var bättre så skulle den fått en åtta. Jag skulle då tycka att dem skulle sätta lite mer ljud från åskådarna
när man gör mål, och bättre kvalitet av ljudet.

Hållbarhet=6, för att man kan spela spelet länge men man kan inte spela utan att tröttna. Man tröttnar väldigt lätt på det för att det är så lätt.

Totalbetyg: 5 Ljud: 4 Grafik: 3 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7