Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

FIFA 2000

PC
FIFA 2000
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  1999
 • Utvecklare
  EA Sports
 • Antal ägare
  172
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 7.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 21/01 -07 13:57

Handling / story / vad man gör i spelet
I FIFA 2000 så ska du spela fotboll. Du kan vara lag från massor av olika länder och även spela med ditt eget landslag. Du kan göra många olika saker i spelet som att köpa nya spelare till ditt lag eller göra om ditt lag helt i redigerings menyn. Det finns många olika spellägen i spelet. Du kan välja att köra en säsong med ett lag från valfri serie. Eller så kan du spela en turnering med ett klubblag eller landslag.
Det mest utvecklade är Säsong. Där kan du spela med ett lag och spela med dom i fem säsonger.

I turneringsläget så kan du välja ett lag och köra nån av dom största cuperna i världen eller så kan du spela ett världsmästerskap med ditt landslag.

Vad jag tycker om spelet
Ett kul fotbollsspel som kan vara roligt att plocka fram och testa i bland. Det finns väldigt många saker att göra trots att spelet är rätt så gammalt. Jag kan säga att det här är nog en av dom bästa äldre fotbollsspelen. Det finns många turneringar att spela och det är kul. Jag kan säga er att alla spel är inte dåliga bara för att dom är gammla.

Betyg till spelet
Lite bättre grafik en tidigare fotbollsspel. Spelarna är mer detaljerade nu en förut. Spelkänslan får en sjua. Det är bra för att vara ett gammalt spel. Det är kul att spela spelet och det är svårt ibland. Ljudet kunde ha utvecklats mer men det är bra så ljudet får en sexa. Hållbarheten är helt klart godkänd. Man kan spela det här spelet länge bara man vet hur man gör.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7