Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFIFA 12

PC
FIFA 12
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  30 september 2011
 • Utvecklare
  Electronic Arts
 • Antal ägare
  1
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
- -

Fler fusk

Tips: Tjäna pengar i karriärläget

Inskickat av Knewt den 04/01 -12 09:39

Faktiskt så går det att enkelt få en ordentlig ökning i transferbudgeten i karriärläget utan att använda någon som helst form av fusk eller glitch. Allt som behövs är att skapa en enda spelare.

För att göra detta, gå till "Mitt FIFA" och välj "Skapa spelare". Vad du ger spelaren för namn och utseende spelar ingen roll. Det enda du ska tänka på är att sätta spelaren i laget du tänker spela som i karriärläget och att sätta hans födelseår till 1987.

Gå sedan vidare till spelarens egenskaper och gör så att han har exakt 82 i totalvärde (det är siffran som talar om hur bra en spelare är). Eftersom du inte kan se hur bra han blir medan du redigerar så får du testa dig fram. Du kan alltid spara spelaren, gå till "Redigera spelare" och leta upp spelaren igen. Skulle han vara sämre/bättre än 82 så är det bara att gå tillbaka och höja/sänka hans värden. Är han inte 82 så fungerar inte "tipset".

Om du har gjort allt rätt så ska din spelare nu vara värd över 120,000,000 euro.

När du sedan startar karriärläget med laget som du har satt den här spelaren i, se till så att "Importera spelare" är satt till "Anpassade". Annars kommer spelaren inte vara med.

När karriärläget startat, gå till Transfers -> Sälj spelare och Till salu-markera din skapade spelare. Det är inte alltid som man får honom såld dock, eftersom det är väldigt få klubbar som har så mycket pengar att spendera. Men om du bara ser till att ha honom bland reserverna en halv säsong så bör hans värde sjunkit en aning till januarifönstret, eller åtminstone till nästa sommarfönster.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.