Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 10

PC
FIFA 10
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    2 oktober 2009
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    20
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.6 -

Fler fusk

Tips: Klara dig ekonomiskt

Inskickat av Fuska-nu den 15/12 -09 19:25

Som i verkligheten så behövs de pengar för att etablera sig bland de största klubbarna. När man startar ett karriärläge på 15 säsonger så kan man välja storklubbar såsom Man Utd, Chelsea, Barcelona etc. Som redan har en budget på 90 milj. euro. Men när du spenderat stora delar av din budget, så brukar du få ett krav av ägarna att förbättra din budget till en viss gräns.

De bästa du kan göra är att försöka värva "Free Agent" spelare som är unga, helst under 20 år. Som du själv tränar upp. För att sedan sälja dem. Håll koll på spelar utvecklingen och träningen. Men se till att dina spelare inte blir för trötta, då får du jobbigt i de kommande matcherna.

Ett annat sätt att tjäna pengar på spelare är att sända ut dina scouter till diverse kontinenter. 2/5 spelare som scouterna blir intresserade av är framtidslöften. Håller du en bra träningsnivå på dem så ökar spelarutvecklingen snabbare.

De är alltid svårt första och andra säsongen att veta vilka spelare som har en bra utvecklingskurva.

Har personligen börjat säsong 3 med Man Utd. Har bara 3 spelare kvar från den verkliga elvan, resten är free agents och scoutade spelare.

Ett tips är att skicka scouterna till Afrika, där har jag fått fram 3 bra spelare, som i dagsläget ligger över 85 i de totala. Sålde nyligen en spelare från malawi till Man City för 11 milj. Euro. vilket gav ett bra kling i kassan.

Så kortfattat så behövs inga "världsspelare" för att göra ditt lag till ett topplag, utan en bra formation och unga spelare som utvecklas för varje säsong.

Fusket har betyget 9.33 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

Diego_Milito den 01/07 -10 18:16
kan man bara köra 15 sässonger

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.