Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 06

PC
FIFA 06
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    30 september 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    67
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 23/01 -07 18:09

Handling / story / vad man gör i spelet
I FIFA 06 kan du spela som massor av olika lag från olika länder i cuper, serier m.m. Du kan vara lag från Allsvenskan eller kända ligor som Engelska ligan och Spanska ligan. Du kan spela ett karriär läget i spelet där du ska vara ett lag från nått av alla länerna. Sen ska du klara av mål som ägaren av klubben har satt upp. Klarar du inte det så får du sparken. Du måste också hålla koll på lagets form och biljettpriserna. Om du klarar dig genom hela karriärläget kommer du att ha spelat totalt 15 säsonger. Du kan byta lag om du vill efter en säsong. Om du vinner mycket så kommer större klubbar visa sitt intresse just för dig.
Du känner även poäng genom att vinna matcher, cuper och serier. För poängen kan du låsa upp bonussaker som klassiska lag och fotbollar m.m.

Ett annat spelläge är turnering. Där kan du spela med ditt favorit lag och antingen köra en säsong eller att bara spela en cup. Där tjänar du också poäng genom att vinna en serie eller cup.

Du kan också välja att köra en träningsmatch med ett lag. Då kan du ställa in hur du vill att reglerna ska vara.

I spelet kan du även:

• Skapa egna spelare.
• Redigera spelare.

Vad jag tycker om spelet
Ett bra fotbollsspel med många olika alternativ som att skapa spelare. Skapa spelare läget är förbättrat nu sen förut. Tycker att det finns väldigt många serier att spela i och det är kul. Tycker att Ea Sports verkligen har gjort en stor förbättring sen tidigare spel. Grafiken är mycket bättre nu och publikropen är mycket verkligare. Jag rekommenderar det här spelet för alla som älskar fotboll.

Betyg till spelet
Grafiken är en stor förbättring sen tidigare fifa spelen. Mer detaljer i bilden nu, därför ger jag grafiken en tia.

Spelkänslan är toppen. Spelet är svårare på alla nivåer nu. Och det känns att det är ett fotbollsspel med mycket spänning. Jag ger spelkänslan en 10:a.

Ljudet går inte att klaga på. Publikropen är riktigt förbättrade och menymusiken är bra. Ljudet får en 10:a av mig.

Hållbarheten är helt underbar. Spelet är långt som vanligt och man tröttnar inte på det eftersom att man kan göra så mycket i spelet. Spelkänslan får en 10:a.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10