Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 06

PC
FIFA 06
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    30 september 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    67
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 9.3

Speltest av blackluigi

Inskickad av blackluigi den 17/06 -06 23:19

Handling / story / vad man gör i spelet
I FIFA 06 kan man göra en mängd av olika saker till exempel, coacha ett lag som manager och fixa matcher och allt annat som en tränare gör. Man kan även spela multiplayer fast det är lite svårt på datorn, men du kan ju alltid köpa två handkontroller.
Turnerings läget är en kul sak. Man kan göra en egen turnering eller spela en riktig till exempel Allsvenskan. Du kan självklart låsa upp en mängd av arenor, kläder, intervjuer, fotbollar och filmer.

Vad jag tycker om spelet
FIFA är den bästa serien fotbollsspel som finns och är helt oslagbart. Men köp det på PlayStation eller Xbox istället, det är nästan omöjligt att spela med tangenterna när man ska dribbla sig igenom backlinjen. Man trycker på fel tangent och skjuter ett vristskott upp på läktaren. Det enda som kan få det värt att köpa till PC är online altenativet där du kan spela mot FIFA fans över hela världen. Som sagt köp en handkontroll om du vill köpa detta spel.

Betyg till spelet
Som sagt, innan är detta en knockout i fotbolls serien. Ljudet är riktigt bra det är både svenska och engelska komentatorer. Men det är ett måste att ha handkontroller för att bli skicklig i detta spel så köp det innan du köper FIFA. jag har själv inga kontroller, så för mig är det bara att rulla ner till TV-spels affären och fixa en sådan, kostar cirka 200-400kr.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8