Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFBL: Floorball League

PC
FBL: Floorball League
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  17 december 2010
 • Utvecklare
  Prodigium
 • Antal ägare
  1
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7 10

Speltest av Chrisu95

Inskickad av Chrisu95 den 24/12 -10 15:16

Handling / story / vad man gör i spelet
”FBL: Floorball League” är det första innebandyspelet som kommit ut på marknaden och finns endast till PC än så länge. Det finns två ligor att spela, nämligen ”Salibandyliga” och ”VM-Turnering”. Man kan spela enskild match, träning, straffläggning eller säsong. Man kan även möta varandra online, samt spela mot varandra på samma dator. I spelet kan man maximalt vara tio olika spelare! Man kan dessutom spela som målvakt i matcherna och det finns 2, 5, 10, 15 och 20 minuters periodlängd - man får välja själv. Det finns tre olika svårighetsgrader, du kan välja mellan att spela på ”lätt”, ”normal” eller ”svårt”!
Spelet är endast på finska och engelska, vilket språk du ska använda dig utav väljer du då du installerar!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är det bästa sportspel som jag testat. Det är ett välutvecklat spel för att vara det första innebandyspelet och själv tycker jag att det är ett ganska svårt spel om man spelar säsong eller står i mål - det finns många olika knappar som man ska hålla reda på! Det finns till exempel skiljda slagskott- och handledsskott-knappar. Så, om ni spelar och anser att det är allt för enkelt trots att ni har på den svåraste graden tycker jag att ni ska testa att stå i mål för en match, för det finns så otroligt många olika knappar för var målvakten skall lägga handen!

Betyg till spelet
Grafik: Detta är en självklar tia. De som har skapat spelet har lugnt samma klass på grafiken som EA har, så det är verkligen värt lite beröm!

Spelkänsla: Även detta är en klar tia! Eftersom detta är det första innebandyspelet höjs spelkänslan mycket!

Ljud: En generös tia, men vill dock klaga lite på att musiken är densamma hela tiden. Ljudeffekterna, som när de springer eller skjuter i stolpen, gör dock att betygen blir högt!

Hållbarhet: Själv tycker jag man kan spela spelet hur länge som helst. Jag själv har inte tröttnat på det ännu och tror inte att jag kommer att göra det heller!

Jag tycker det är ett bra och ganska svårt spel. Spelet finns som sagt bara till PC ännu, men mitt betyg till spelet utan tvekan en självklar tia!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10