Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FarmVille

PC
FarmVille
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    19 juni 2009
  • Utvecklare
    Zynga
  • Antal ägare
    31
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.3 6.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 06/12 -10 22:36

Handling / story / vad man gör i spelet
FarmVille är ett bondgårdsspel som kommer från spelföretaget Zynga. Spelet kan spelas på det sociala nätverket Facebook. Spelet går ut på att du ska bedriva en bondgård. Du kan odla frukter, grönsaker, säd, blommor eller träd. Man får mer saker att odla med ju mer man levlar upp. På FarmVille kan du också köpa djur bl.a kor, kycklingar, får och hästar som du behöver ta hand om omgående. I spelet finns det två valutor, Coins och Farmcash. Coins får du bl.a när du skördar dina grödor, skördar dina djur eller hjällper dina såkallade ''neighbours" (grannar)' med deras farm. Farmcash-valutan kostar riktiga pengar och dom är väldigt sällsynta. Farmcash kan användas för att köpa mycket exklusiva grödor och byggnader osv.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är bland de roligaste, men även mest beroendeframkallande spel, jag har spelat. När jag väl hade börjat med FarmVille hade jag svårt att sluta med det och jag är nu vid tiden jag skriver detta level 18 på FarmVille och för att nå till min level krävs det en massa arbete om du inte har stor kunskap inom spelet redan. Något som jag tycker är väldigt dåligt med detta spelet är att du har tider att passa nästan hela tiden då du måste skörda dina odlingar.

Betyg till spelet
Grafiken får en 7:a då det är mycket detaljrikt gjort, men inte tillräckligt.

Spelkänslan får en fin 8:a för att det verkligen känns som att du bedriver en helt egen farm.

Ljudet får en 2:a då det är rent utsagt fruktansvärt! Som tur är går det att stänga av ljudet högst upp i vänstra hörnet på spelet.

Hållbarheten får en 4:a eftersom det ofta blir långtråkigt.

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 2 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8