Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fallout 3

PC
Fallout 3
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    31 oktober 2008
  • Utvecklare
    Besthesda Game Studios
  • Antal ägare
    51
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.6 9.3

Speltest av Cocki

Inskickad av Cocki den 17/06 -10 10:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Story: Det startar med att det blir ett atombombskrig år 2070. Folk flyr in i jättestora bombrum så kallade vault. 200 år senare var kriget över. Folket som var inne i alla valt går ut men har bara ruiner att leva på. Men ett av valten som inte öppnar utan stängs för alltid. Här blir din karaktär född. Mamman dör och pappa får uppfostra dej. När du är arton så flyr pappa och du ska också försöka fly och leta upp han.

Handling: Man ska försöka hitta sin pappa. Och så ska man också göra uppdrag för folk.

Vad gör man i spelet: Man dödar och får exp. Efter varje level får du välja en perk. En perk är ungefär en uppgradering på sej själv. En kan man välja skill som man ska bli bättre på. Spelet är riktigt kul för att det är inte lika dant varje gång när man spelar. Man kan vara ond eller god. Sen vid varje uppdrag kan man välja olika alternativ som man ska gör för att klara uppdraget. tex. Det är slavar som är på rymmen så ska man hjälpa dem att komma till ett säkrare ställe, eller avslöjar du var dem gömmer sej för slavhandlarna. Man kan plocka upp allt som skräp som finns nästan.

Vad jag tycker om spelet
Jag har själv varvat det 6 gånger på tre månader för det är så roligt. Jag älskar spelet och har väldigt mycket respekt för det. De som har gjort Fallout 3 har jobbat mycket det tog 9 år att skapa Fallout 3. Men om man spelar så fattar man hur det har kunnat tagit så långt tid. Spelet har bara så många detaljer. Detta spelet rekommenderar jag till alla som gillar actionspel.

Betyg till spelet
Jag har gett spelet bra betyg för att jag tycker att grafiken är bara helt perfekt om man då inte har för dålig data. Man kan spela Fallout 3 om och om hela tiden det är bara så stort att det förtjänar högsta betyg. Ljudet vet jag inte så mycket om det är bra. Hållbarheten vet jag inte riktigt vad det betyder men om det betyder hur mycket man kan spela det så är det högsta poäng för man nästan inte sluta spela det finns så mycket spännande.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10