Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fallout 3

PC
Fallout 3
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    31 oktober 2008
  • Utvecklare
    Besthesda Game Studios
  • Antal ägare
    51
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.6 9.3

Speltest av oblivionluve

Inskickad av oblivionluve den 23/05 -09 16:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Fallout 3 Spelar upp sig i framtiden ungefär år 2250. Det börjar med att du föds tyvärr dör mamman, senare kommer du till ett litet lekrum då står det i texten hur du ska göra. När du har gjort det så åker du 9 år framåt i tiden på ditt 10 års kalas. Du är inte så populär bland dina kompisar så det är ingen mening att prata med dom. Du kommer få många olika presenter som du ska ta hand om samt ett litet vapen och en navigator som du ska ha på armen. Plötsligt så är du 16 år och går i en viss skola och så sist åker du 3 år frammåt i tiden och då ska ha prov för att se vilket jobb du ska få dom använder en del slang engelska så det gäller att kunna bra engelska. När du har gjort ditt prov så händer det något fruktansvärt din pappa har gjort en dum sak och hela anläggningen är under chaos ingen gillar dig längre förutom din tjejkompis som säger att man måste hacka sig in i hennes pappas dator för att komma ur stationen. du letar upp han du dödar han det finns inget annat val. Du plockar upp hans saker då kommer du få ett lösenord, gå in på hans kontor och använd datorn och skriv in koden. Dörren som i en lång tid har varit stängd "öppnas" och du kommer ut till den sönderbombade och radioaktiva staden. Utforska och du kan hitta allt möjligt mellan vapen, saker, medkits, zombies/monster etc.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker fallout 3 är jättekul man kan göra så mycket olika saker som att utforska en hel stor sönderbombad stad med jättemånga dolda saker. Jag gillar spelar ju RP och det är ju det spelet går ut på. Jag använde fusk först innan jag visste hur man gjorde på spelet men nu fuskar jag inte längre. Grafiken är jättebra om jag har på högsta samples alltså 15 st då laggar det litegrann så jag kör på 10 ungefär. Spelet är dock ganska läskigt mycket blod och monster så jag rekomenderar nog inte allt för unga personer till att spela detta spel.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra skärpan är extrem jag kan ej ha hösta grafik på samples för då laggar det litegrann då grafiken får en 10:a.

Spelkänslan är jättebra specielt när man spelar RP du har ditt egna vapen med kanske 13/20x3 magasin och du har samt en kniv som är ganska bra. Vilket vapen väljer du på vanliga fiendegubbar? Jag skulle valt kniven. Så spelkänslan får en 8:a.

Ljudet är kanon dock låter vissa vapen lite luftgevärsaktiga ut som känns lite tråkigt men annars är ljudet jätte bra så det får en 8:a.

Hållbarheten är jättebra det finns så mycket att göra utforska en hel stor stad samt lite förorter kanon! en 9:a

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8