Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fallout 3

PC
Fallout 3
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    31 oktober 2008
  • Utvecklare
    Besthesda Game Studios
  • Antal ägare
    51
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Tips: Hjälp vid The Replicaded Man

Inskickat av MrTownidiot den 29/01 -09 21:51

Hur man får både 'Wired Reflects' och det speciella Plasma Rifle i uppdraget 'The Replicaded Man'.

Uppdraget är ganska simpelt. Snacka med Dr. Zimmer i Rivet City så säger han att han letar efter en android som har rymt från hans labb och han vill att du ska leta efter androiden, nu har du startat questen. Sen ska du gå runt hos doktorer och mekaniker i olika städer för att hitta ledtrådar för androiden. Du behöver tre ledtrådar sen kan du fortsätta. Tips om ledtrådar: Två finns hos Moira Brown och den där doktor killen i Megaton. Sen kan du gå runt hos olika doktorer och muta eller speech-challenga dem för att få den sista ledtråden.

Sen när du har de tre ledtrådarna ska du gå tillbaka till Rivet City, där upptäcker du att båten är delad i 2 halvor, simma över till den ena halvan från Aircraft Carrier eller nåt sen fightas förbi några Mirelurks eller Mirelurk Hunters (om du är i hög level) sen ska du snacka med en kille. Han snackar om Androiden och om att det är (varning för spoiler!) Harkness, Rivet Citys säkerhetschef (han som vaktar Rivet City-bron).

Stick till Harkness och säga att han är en android, sen ger han dig Plasma Riflet som han Tip-Top condition och 41 i damage (beror på Energy Weapon Skill). Sen ska du snabbt som bara den sticka till Zimmer säga att Harkness är androiden, du får 500 Caps och Perken: 'Wired Reflexes' som ger dig 15% mer chans att träffa när du använder VATS.

Fusket har betyget 5.25 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.