Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fahrenheit 451

PC
Fahrenheit 451
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    1986
  • Utvecklare
    Byron Preiss Multimedia
  • Antal ägare
    27
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 7.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 07/04 -08 15:27

Handling / story / vad man gör i spelet
New York, mitten av 1990-talet, blir en man mördad på en restaurang av huvudkaraktären Lucas Kane. Lucas själv tror att detta var egentligen en dröm, men sedan visar det att det är verklighet. Han vet att han inte hade styrkan nog att kunna mörda offret, så därför söker han efter sanningen bakom detta. Man spelar 4 olika karaktärer, nämligen mördaren Lucas Kane, poliserna Carla Valenti och Tyler Miles och mördarens bror Markus Kane.

Vad jag tycker om spelet
Fahrenheit är ett utsökt exempel på ett av tidernas bästa äventyrspel. Det är mycket stark story och det händer även mycket i spelet. Det är så skön spelkänsla i spelet att det inte finns några ord att beskriva hur vackert detta spel är egentligen. Enligt mig är detta spel 2005 års bästa spel. Det här spelet är så bra att det till och med är bättre än Myst-serien tillsammans! Det är väldigt mycket personbeskrivningar i spelet och det som är så kul med spelet är att man kan nästan göra vad som helst.

Betyg till spelet
Grafiken är mycket vackert, ger den då en 10:a.
Spelkänslan är så himla skön. Det händer verkligen mycket hela tiden så jag ger den också en 10:a.
Ljudet och musiken i spelet är lite som Max Payne-spelen, vilket jag tycker är verkligen övertygande och tragiskt (på ett positivt sätt då). Älskar musiken, så den får en 10:a.
Hållbarheten varierar beroende på vad man är för "gamer". För mig varierar det mycket länge, eftersom att det är så kul och intressant spel att man vill spela det flera gånger om, så det här är ett utmärkt exempel på en av tidernas bästa spel.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10