Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fable: The Lost Chapters

PC
Fable: The Lost Chapters
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    23 september 2005
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    157
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 13/12 -05 20:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar spelet som ett barn i landet Albion i en by som heter Oakvale. När man köpt en present åt sin syster kommer det några banditer och mördar din far och bränner upp hela byn. Men man blir räddad av trollkarlen Maze som tar dig till Heroes Guild och där blir man lärd till att bli en hjälte och lära sig om att slåss med svärd, pilbåge och magi.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är väldigt innehållsfullt, det finns så mycket att göra. Man kan välja om man ska vara ond eller god och handlingar som du gör gör dig ondare eller godare. Senare i spelet kan man även gifta sig med en tjej som man raggat upp på baren eller till och med gifta dig med en kille eller bryta dig in i ett hus och sno lite saker som folk har liggandes eller plocka låset på en affär och stjäla saker som annars kostat dig en förmögenhet. :D

Betyg till spelet
Grafik får 8 för min dator är inte så bra och jag har inte kunnat ha dom bästa inställningarna för grafiken (annars är den nog ännu bättre)

Spelkänsla får 10 av mig för jag gillar äventyrs-spel som innehåller fighter och det blir mycket mer innehållsrikt när man kan göra annat än bara uppdragen som finns.

Ljudet får 10 för man hör bra vad folk säger och så är det bra ljud-effekter när man slåss med svärdet.

Hållbarhet får 10 för man tröttnar aldrig och det är ganska beroende framkallande. när jag klarat spelet kommer jag säkert spela om det en gång till.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10