Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fable: The Lost Chapters

PC
Fable: The Lost Chapters
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    23 september 2005
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    157
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8.5

Speltest av Eco

Inskickad av Eco den 15/10 -05 14:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar som en liten grabb som bor i staden Oakvale. I början så säger din pappa att om du gör goda gärningar så får du pengar av han. När du fått tre guldmynt köper du en present till din syster. din syster är utanför staden och en människa kommer in springandes och säger att banditerna kommer. Hela din stad blir dödade av banditerna men en kille vid namn "Maze" hjälper dig därifrån och tar dig till "Heroes guild" där man lär sig om att sloss och andra saker. Spelet är från medeltiden.

Vad jag tycker om spelet
Själv tycker jag att spelet är jätte bra. man får välja mycket , det känns som man kan kontrollera spelet mera. T ex som på ett uppdrag där borgmästaren har dödat en person (borgmästaren är en kvinna). Du undersöker mordet och när du väl hittar mordplatsen så kommer borgmästaren ner. Hon frågar om du vill dölja mordet och gifta dig med henne, ett bra exempel att man får välja ja eller nej.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är som WoW (World of Warcraft) fast mycket bättre. Vad mer finns det å säga om den? Man ser bra när man slår någon , man ser t.ex sår på en om man tar av sig tröjan (måste dock slåss med nån som har svärd då såren läker efter ett litet tag).
Spelkänslan är ultimat, man verkligen kommer in i spelet och känner sig som gubben.
Ljudet är bra fasten gubben man är ALDRIG pratar. Därför får det ett minus av mig. Annars är det bra , dom har ått fram rätt musik vid rätt tillfälle.
Hållbarheten är väldigt bra fast min har kraschar fyra gånger på grund av mitt grafikkort sitter löst. Har aldrig haft några andra problem med det.

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10