Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











F1 2002

PC
F1 2002
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    7 juni 2002
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    58
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
4.6 8.3

Speltest av dildo3

Inskickad av dildo3 den 09/01 -06 15:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om att man skapar en egen förare väljer ett stall (Lag) och sen så ska man köra olika tävlingar. Det går ut på att ta så många poäng som möjligt. I varje tävling kan man vinna poäng till det så kallade  "Constructor Championship" och man kan vinna poäng till det så kallade "Drivers Championship". Sen kan man också köra i en körskola vilket rekommenderas till nybörjare.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är jättebra men ibland tröttnar jag på det för att det blir långtråkigt och enformigt men det är aldrig tråkigt särskilt länge. Spelet rekommenderas till fansen och andra racingintresserade fast det finns ju nyare versioner men har ni ej råd så är det här ett jättebra alternativ...

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken är väldigt bra men publiken är ganska dåligt gjord och även mekanikerna i depån är ganska dåligt gjorda men annars är det jättebra grafik. Är man ett F1 fan så tycker man nog att spelkänslan är jätte hög. Jag själv är ett sådär halv-fan till Formel1 men jag tycker att spelkänslan är väldigt bra ändå. Ljudet är riktigt riktigt bra. Finns inte så mycket att säga om det. Hållbarheten är jättebra.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7