Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inEuro Truck Simulator: Gold Edition

PC
Euro Truck Simulator: Gold Edition
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  24 juni 2010
 • Utvecklare
  SCS Software
 • Antal ägare
  3
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.2

Speltest av Silver_

Inskickad av Silver_ den 28/06 -11 00:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Euro Truck Simulator är tillbaka! – Ännu starkare och coolare än förr, mer vägar än förr, och framför allt; ett land mer än förr! Denna roliga lastbilssimulatorn släpptes av SCS Software den 24 juni 2010.

Detta spel går ut på att du ska köra en lastbil genom olika städer i hela Europa, lämna hämta en ny last och lämna den lasten! "Hämta, kör, lämna" som är spelets slogan passar bra in!

Detta roliga spel börjar med att man får välja ett land man vill börja köra i. Nu finns ju också Storbritannien med på kartan så det går ju att välja det landet också! När du har valt ett land kommer du att få välja en lastbil som du ska få åka runt och leverera med. Det finns 4 olika sorters lastbilsmärken i spelet, bland annat de kända Volvo och Scania. När du har valt så... - Vänta, du valde väl Volvon!? Aja, när du valt lastbil kommer du att få börja spela. Du ska nu åka till ett ställe i staden där du kan hämta upp ett släp. Du får välja vad du vill köra och till vilket land och stad du vill köra lasten till. Sedan är det bara att sätta igång och köra. Jag rekommenderar att du planerar din körning, vilken väg du ska ta, vart ska du svänga av, var ska du tanka & sova, osv. Som jag var inne på så kan man tanka och sova. Det kan du enkelt göra vid en bensinmack längs vägen. Sedan är det bara att köra vidare.
När du är framme vid ditt mål får du pengar beroende på hur bra du har kört. Har du kört dåligt och fått böter (kan man få om man bl.a. kolliderar eller kör mot rött ljus) blir det avdrag på pengarna. Av pengarna du får kan du köpa saker av; Nya lastbilar, nya länder och nya saker att frakta.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Euro Truck Simulator: Gold Edition är ett kul spel. Även om det inte händer så mycket är det kul att sitta och köra spelet i bilen (som jag gjorde när jag åkte på semester). Vet inte varför just i bilen men det är lite roligare än att sitta hemma i datorstolen och köra!

Något som är kul med just Gold Edition är att man kan köra i Storbritannien, på vänster sida av vägen, dock. – Vilket är kul! – Lite annorlunda i alla fall! Det har också tillkommit mer småvägar ute i skogen vilket är lite kul att köra på. Det är dock lite krångligare att köra om sölkorvar, men det går.

Jag tycker att det är kul att man kan få böter. Alltså... Inte att få böter, men att det finns en sådan funktion, så att man sköter sig lite i trafiken.

Betyg till spelet
Grafiken: Med tanke på att det finns ett 3D cockpit så trissas poängen upp mycket. Annars runt omkring är det inte häller nåt så stort fel på grafiken. En 9:a!

Spelkänslan: Spelkänslan blev en 9:a eftersom att när man väl har kommit igång med spelet så kan man spela rätt så länge faktiskt. – Särskilt när man sitter i bilen!

Ljudet: En stark 10:a, lugnt! Motorn låter, lastbilen piper när man ska tanka, bilar tutar när man gör fel saker, när man åker in på ett industriområde låter det riktigt! Vad kan bli mycket bättre?

Hållbarheten: Hållbarheten förtjänar en svag 3:a! Otroligt vad snabbt man tröttnar på spelet!

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 9