Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Eragon

PC
Eragon
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    24 november 2006
  • Utvecklare
    Stormfront Studios
  • Antal ägare
    26
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 31/01 -07 20:54

Handling / story / vad man gör i spelet
Bondpojken Eragon hittar en dag en blå sten. Stenen visar sig vara ett drakägg. Det kläcks och Eragon döper draken som kommer ut ur det till Saphira. Men den onde kungen Galbatorix närmaste man Durza framkallar två razaker (onda varelser som kan se i mörker, är otroligt smidiga och kan hoppa flera meter) för att döda Eragon och Saphira. Efter att razakerna anfallit Eragons hemby Carvahall och dödat många som bor där b.l.a Eragons morbror Garrow, så flyr Eragon, Saphira som då har vuxit sig mycket större och historieberrätaren Brom. Under spelet så ska man sen ta sig genom olika städer, slåss mot razakerna, befria alven Arya från Durza, ta sig till frihetskämparna Varden och till sist kämpa mot Galbatorix arméer som anfaller Varden.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var helt sjukt kul, men ett stort fel med det var att det var jättekort. Men förutom det så var det typ inga negativa saker med spelet. En sak jag tyckte var skit bra var att man när som helst i spelet kunde börja spela som två.
Då var den ena Eragon och den andra Saphira, Brom eller Murtagh som kommer senare i spelet och räddar livet på Eragon. På varje bana kan man hitta ett secret blue egg. Varje ägg låser upp en special grej tex hur dom gjorde alla ljudeffekter och intervjuer med dom som spelar karaktärerna i spelet. Det var kul med alla combos tex hålla fast soldater och slå ihjäl dom med under sidan av svärdet eller pungsparka urgaler och kuller. Man har alltid med sig både svärdet och en pilbåge. Pilbågen har oändligt med skott (dåligt). Jag råder er att köpa det. Ni kommer inte ångra er.

Betyg till spelet
Tja, det är jätte bra grafik och jag fick iallafal värsta spelkänslan och inlevelsen. När man börjar spela det så kan man nästan inte sluta. Ljuden är också superbra och hållbarheten likaså. Jag älskar ljudet av när man hugger mot en imperial commander som parerar. Och Eragons miner. dom är riktigt verkliga.

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8