Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Empires: Dawn of the Modern World

PC
Empires: Dawn of the Modern World
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    24 oktober 2003
  • Utvecklare
    Stainless Steel Studios
  • Antal ägare
    99
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 8.5

Speltest av 101_Airborne

Inskickad av 101_Airborne den 30/05 -05 12:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet tar en från medeltiden till andra världskriget. I kampanjen kan man spela som Richard Lejonhjärta i den Engelska och som Amiral Yi i den koreanska och som General Patton i den Amerikanska. Man kan även spela själv mot datorn. Man kan också göra sin egen bana för att sedan spöa datorn på. Allt är mycket underhållande.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är mycket välgjort på många sätt. Kampanjerna skiljer sig mycket från varandra och det är bra, för annars kan det bli mycket enformigt eftersom alla uppdrag är upplagda på ungefär samma vis. I Empire earth tyckte jag det var roligare att köra mot datorn, men här är det så sjukt mycket roligare kampanjer!

Betyg till spelet
Grafiken är mycket bra och man kan rotera och zooma in. Alla enheter är mycket detaljrika och väljorda, så det är bara en fröjd att zooma in på sin armé.

Spelkänslan är också bra men ändå inte så bra att den förtjänar en tia. Varför det är så kan bero på att röstskådisarna borde hitta nya jobb. De gör en usel insats.

Ljudet är också bra. Men igen misslyckas röstskådisarna. Varje enhet har ungefär bara två fraser. Det blir mycket störigt efter ett tag att bara höra samma repliker hela tiden.

Hållbarheten är ganska bra. Men efter att man klarat kampanjerna, är det inte mycket kvar att hämta.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9