Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Empire Earth: The Art of Conquest

PC
Empire Earth: The Art of Conquest
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    4 oktober 2002
  • Utvecklare
    Sierra Entertainment, Mad Doc Software
  • Antal ägare
    125
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8

Speltest av Goliat_cool

Inskickad av Goliat_cool den 30/10 -05 16:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Du ska i en 3D värld bygga upp ett läger eller en stad och en armé. Du ska bli den starkaste av alla. Du bygger ett läger och ska förgöra dina motståndare som också har byggt ett läger och armeer. Det gäller att samla ved via bönder och järn, mat, guld och sten så du kan bygga och liva arméer och civilisation. Du kan antingen köra random map (du har en massa ved,j ärn osv från början och det blir roligare) eller köra campaing (uppdrag, du kan köra nya tiden, forna tiden och våran tid). Du kan välja bland massa olika strategier och krigare.

Vad jag tycker om spelet
Ett bra spel från SIERRA som är strategi och kul. Det är bättre än dom flesta spelen och det är så kul och bygga och se hur det går när man krigar. Det kan vara lite jobbigt och få in resurser men annars är det jättekul så prova. Har man inte spelat det kanske man ska testa lärar uppdragen så man lär sig men sen kan man koppla av lite och antingen bara samla en arme eller försvara.

Betyg till spelet
Jag tycker det är häftigt med ett sådant krigsspel i 3D med så mycket krigare och stridsvagnar. Det vore inget kul om man inte fick samla alla resurserna och bestämma över armeerna så det är bra. Det är ett spel för alla som tror att dom vill. Det är bra musik till som gör det kul så ha inte ljudet av för det är mycket bra. Man kommer verkigen in i spelet och det blir svårt att sluta så det är bra.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7