Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Empire Earth

PC
Empire Earth
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  23 november 2001
 • Utvecklare
  Stainless Steel Studios
 • Antal ägare
  505
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 7.6

Speltest av achmedgamer

Inskickad av achmedgamer den 17/05 -05 19:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Empire Earth handlar om att man väljer en ålder att spela i. Sen börjar man spela! Det är du som ska bygga upp din civilisation och även samla in nödvändiga resurser: guld, järn, sten, mat och trä för att kunna utveckla sig till olika epoker (tidsåldrar). Dina fiender kommer att anfalla dig och du måste försvara dig - du kan även ha ett allierat folk på din sida. Spelet är i sig mycket likt Age of Empires spelen.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är bra när det var nytt. Men nu är det uselt och jag rekommenderar huvudsakligen det inte. Det bra med spelet är att du kan skapa egna "scenarios" och "campaigns" efter din egen fantasi. Däremot är det klumpigt och svårt att lära sig hur man skapar egna triggers (effekter).Du kan även spela uppdrag/kampanjer i spelet.

Betyg till spelet
Grafiken fick en etta; det är den uruslaste grafik jag någonsin sett - man kan zooma in i spelet och då ser man t.ex. gubbarna har inga händer, platta konstiga vapen och suddiga uniformer/ansikten. Spelkänslan är dessvärre dålig. Ljudet är i sig OK, men inte rösterna: de är ganska överseriösa och fåniga. Hållbarheten är faktiskt bra.

Totalbetyg: 3.8 Ljud: 4 Grafik: 1 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 3