Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Empire Earth

PC
Empire Earth
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  23 november 2001
 • Utvecklare
  Stainless Steel Studios
 • Antal ägare
  505
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 7.6

Fler fusk

Tips

Inskickat av Dandruff den 23/11 -04 08:51

joo nu e de ju så att det här redan finns men ja ska nuu försöka förklara tydligare ifall att du har problem me nån campaign så ska du göra så här:

STEG 1: gå in på en campanj,den du vill klara, välj uppdraget du vill klara och sparar STEG 2: gå sen ur uppdraget och går in på på game tools och scenario editorSTEG 3:det första du nu ska göra är att starta upp ett test och när det är uppladdat kommer det inte att finnas några byggnader eller människor men det ska du inte bry dig om nu utan ladda det sparade uppdraget och spara det sen en gång till men nu heter det default scenario. STEG 4:gå ut ur test mode(return to editor)  och ladda det spel du sparade senast(default campaign).STEG 5: gå in på units och placera ut så många du vill ha tills du tror att du klarar uppdraget. när du sedan har klarat det så går du sedan in på play campaign och då ska det stå att den campanjen är avklarad!

OBS! om det inte funkar första gången gör det en gång till. för mig var det så att det inte funkade första gången men nog så väl andra gången! LYCKA TILL!

Fusket har betyget 2.8 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.