Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dungeon Siege II

PC
Dungeon Siege II
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    2 augusti 2005
  • Utvecklare
    Gas Powered Games
  • Antal ägare
    68
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 20/03 -06 19:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Man går ock slaktar och gör uppdrag och går upp i nivå och köper och annat. Man får välja en ras, Om man är kille eller tjej, Långdistans, Närstrid, Magiker, Välj själv. Plus att du kan köra internet, Gamespy, Local net work. Multi/single-player (Ingen månads avgift på multi-player. Nåja, Det är det bästa spel nånsin.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här ska va årets spel och i topplistan på fuska.nu. Har det men dålig dator så jag kommer att köpa ett fast du undrar hur jag spelat det. Jag spelade det hos en kompis. Så jag tyckte det var kul så jag köpte det. Jag tycker också att det ska komma Dungeon siege 3 och då kommer jag köpa det så fort jag kan. Hoppas det blir årets spel. Då kommer jag tycka att det blir bra.

Betyg till spelet
Grafiken är en av det bästa jag sett och om man är stark spränger man fiender i luften. OBS!!!! Använd inte fusk till detta spel, Det blir inte roligt då. Ett tips om moddar tillåter det: Alv: Magi användare, Dryad: Långdistans användare, Halv-jätte: Stark men o-inteligent användare, Människa: Normal användare, Inga specialiteter. Ett av de bästa spel som finns. Kostar på affärer som jag varit på: Game: 499 kr. Www.spelbutiken.nu eller se kommer inte ihåg: Ungefär 284 kr tror det. Mer vet jag ej. Min hemsida= Www.dungeonsiege.com. En fin hemsida men på engelska. Ses senare.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10