Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDungeon Siege

PC
Dungeon Siege
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  19 april 2002
 • Utvecklare
  Gas Powered Games
 • Antal ägare
  141
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.3

Speltest av __POLLE__

Inskickad av __POLLE__ den 06/07 -05 21:47

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att i början är man en bonde. Så ska man gå omkring och slåss mot monster och demoner. Och gå upp i olika nivåer beroende vad man är som till exempel en bågskytt då ökas range skille upp och dexterity mycket. Man kan även ha sex medhjälpare. Man kan ha mäktiga vapen och sköldar och rustnigar handskar och skor och handskar amuleter och rinar. Men när man börja spelet så har man bara en dolk som inte är så himla bra. Men man får nästan saker hela tiden av fienderna. Så man har inte dolken så länge.

Vad jag tycker om spelet
Det bästa med spelet är att det finns många hotkeys som underlättar mycket när man till exempel är uppe i en strid. Det är kul också när man har medhjälpare som kan göra olika saker som till exempel Sorceren Zed som man hittar inne på världshuset. När man går omkring och slåss med medhjälparne så blir det som ett brödaskap eller inte med tanke på att man har kvinnor med i laget. Men dom är också bra. Dom är utmärkta bågskyttar. Så det är klart mitt favorit spel bland rollspel.

Betyg till spelet
Det är en mycket världsklassig grafik. För att alla karaktärer ser nästan riktiga ut. Det är bra kamera vinklar. När man sitter och spelar det så känns det som man är inne i spelet. För att det är så grymt kul och då blir det en bra spelkänsla. Det är ett mycket bra ljud det låter nästan som när man själv är ute i skogen men inte riktigt. Man hör när alla fiender kommer bland annat. Det spelet går nästan att köra hur länge man som helst. Det gäller bara att ha tålamod.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8