Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dungeon Keeper 2

PC
Dungeon Keeper 2
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    1999
  • Utvecklare
    Bullfrog Productions
  • Antal ägare
    121
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.5

Speltest av rolle_boy10

Inskickad av rolle_boy10 den 30/05 -05 12:31

Handling / story / vad man gör i spelet
I det här spelet så kan du vara de onda alltså djävulen men du är inte han utan du är den som ska ficksa resuser och varelser .Du kan även hitta portaler som framkalar dinna vareser men du måste annpasa dig efter dom .Visa trivs tex där det finns mycke arenor och slagfält andra i bibloitek. Du är alltså den som styr allt det är du som måste bygga alla rum. Och det är du som måste gräva guld så att du kan ge dem lön. Men det där grävandet kan en slags varelse som heter imps göra. Tur är imps billiga. men det finns svåra finder dom goda alltså mycke starka men om du någon gång känner dig hotad av dom så kan djävulen hjälpa till. Han är den starkaste av alla men han går inte jämt att åkala.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är bra det är svårt att trötna på och man kan man va dom onda. I dom flästa spel så kan man bara vara dom goda det är trist. Om du skulle vilja bröva på att va onda för någon gångs skull så är det här spelet nåt för dig. Och om du gillar strategi det är nämligen inte ett lätt spel det är ganska klurit efter ett tag så man måste kämmpa men det är inte omöjligt.

Betyg till spelet
Jag tycker grafiken är bra mycket bettre än i 1. jag gillade den jätte mycke därför gav jag den en 8 den var ju inte helt perfekt det här spelet är ju några år gammalt. Spelkänslan var bra typ men det är ok jag har inte så mycke och säga om den men jag gillade den.Ljudet var toppen har man spelet på senska så är det mycke engklare efekterna är också bra ljudet var helt enkelt strålande. hållbarheten var suverän man trötnar aldrig på det även om man kommer till en svår bana så klarar man den till slut .

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7