Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dragonica

PC
Dragonica
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    10 juni 2009
  • Utvecklare
    Barunson Interactive
  • Antal ägare
    5
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 10

Speltest av mariobros1

Inskickad av mariobros1 den 22/02 -10 00:44

Handling / story / vad man gör i spelet
För länge sedan skapade en mäktig drake världen Dragonica. Det var ett otroligt vackert kungarike där magin existerade och där människor levde i harmoni med drakarna. Universum var i balans.

En dag bestämde sig den onda draken Elga för att utrota människorna och för att göra det behövde han hjälp. Elga fick hjälp av några andra drakar och tillsammans störtade dom människorna för att försöka ta över världen. Mörkret spred sig över Dragonica, det fanns inget hopp kvar för människorna, tills 5 stycken hjältar dök upp. Det var en riddarre, en magiker, en tjuv, en bågskytt och deras ledare som störtade Elga och med hjälp från dom goda drakarna segrade dom. Nu har 1000 år gått och Elga har varit inspärrad i ett fängelse ända sen den dagen han besegrades. Nu är han på fri fot igen och det är upp till dig att stoppa honom.

Du får välja mellan att vara riddare, magiker, bågskytt eller tjuv. Alla har sina egna förmågor och det är upp till dig att träna så hårt som möjligt för att hjälpa människor med deras problem och för att besegra onda varelser.

Vad jag tycker om spelet
Dragonica, är enligt mig, världens bästa onlinespel. Efter att du har gjort din karaktär får du vandra fritt genom Dragonica för att strida, hjälpa människor med deras problem och för att skaffa vänner. Du kan antingen kämpa tillsammans med vänner eller ensam, det är helt ditt eget val.

Spelet är också otroligt långt, det är få som har klarat ut det, och även om man gör det så kan man hela tiden fortsätta att resa runt i Dragonica för att träna och bli starkare. Jag älskar det här spelet, för det är helt enkelt bäst. Jag har haft det i två månader nu och jag är inte ens nära på att tröttna på det. Ett superbra spel som du måste ladda ner!

Betyg till spelet
Grafiken i spelet är superbra. Det är inte ofta dataspel brukar ha så speciell grafik, men det här spelet har riktigt snygg 3D-grafik.

Spelkänslan är enorm!
När du väl börjat spela kan du inte sluta, du är helt inne i spelet. Det är som att du själv vandrar omkring och strider tillsammans med dina kompisar.

Ljudet kan inte bli bättre.
Musiken är riktigt bra och man kan inte klaga på det, då begär man för mycket från spelet.

Hållbarheten är oändlig.
Man kan inte tröttna på det här spelet. När man väl klarat ut det kan man fortfarande träna för att bli starkare än dina kompisar och sedan strida mot dom. Det går inte att tröttna.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10