Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











DragonFable

PC
DragonFable
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    10 juni 2006
  • Utvecklare
    Artix Entertainment
  • Antal ägare
    160
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 5.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 29/03 -09 18:44

Handling / story / vad man gör i spelet
DragonFable är ett spel där man börjar med att skapa en karaktär. Man kan välja mellan att vara Warrior, Rogue och Mage.

När man har skapat en karaktär börjar man spela med den. Man börjar med ett quest som heter "A Hero is Bored". När man är klar med det så är det fritt fram att göra vad man vill. Antingen fortsätter man i den historien, eller så gör man andra quest för att gå upp i level.

I spelet kan man köpa nya vapen, djur och andra föremål till sin karaktär för att göra den starkare.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är absolut inte världens roligaste eller bäst gjorda, men det är kul att spela. När man sätter igång så fastnar man lätt då questen inte tar lång tid att klara och så tänker man; "Jag hinner nog med ett till".
I början är det väldigt lätt att gå upp i level, men det blir svårare efter hand.

DragonFable har ett väldigt begränsat sortiment av quest, vilket gör att det inte är jättekul. Men, det är krig i spelet ibland och det kommer nya quest och vapen med mera varje vecka.

Man kan köpa en så kallad Dragon Amulet för riktiga pengar för att låsa upp nya områden, uppdrag, capen och mycket mer. Man klarar spelet alldeles galant utan en, men om man köper en så låser man upp hela spelet och det blir roligare att spela.

Betyg till spelet
Grafik: Spelet är i 2D, men grafiken är rätt så bra gjord. Animeringarna är ofta bra gjorda, men vissa rörelser är mindre bra.

Spelkänsla: När man väl satt igång att spela kan det vara svårt att sluta. Spelet är också komiskt på många ställen och och questen är inte för långa.

Ljud: DragonFable har ingen musik! Ljudeffekterna finns, men det är inte många. Ett tips för när man ska spela är att sätta igång egen musik.

Hållbarhet: Efter ett tag så kan man börja tycka att spelet är tråkigt. Men nya quest, krig, vapen och annat gör att man gärna söker sig tillbaka till spelet.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7