Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











DragonFable

PC
DragonFable
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    10 juni 2006
  • Utvecklare
    Artix Entertainment
  • Antal ägare
    160
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 5.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 15/03 -08 20:09

Handling / story / vad man gör i spelet
Man skapar en karaktär, och har tre val: Mage (magiker), Warrior (krigare/riddare) och Rouge (knivkastare/ninja), därefter börjar en lång historia om hur man hjälper en prästinna att finna ett drakägg. För bara någon vecka sedan släpptes den nya uppdateringen då man kan möta en drakmästare (dock ett krav att ens egen drake är fullvuxen vid det laget).
Man gör ett antal olika quester och samlar guld och erfarenhet, och går upp i nivåer. Hittills finns det 40.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är roligt, och det släpps nya saker varje vecka vilket gör att det inte blir långtråkigt.
Det finns flera olika mål att uppnå, och nya dyker upp hela tiden. Grafiken kunde ha varit bättre (fast den blir bättre och bättre), och ljuden kan efter några månader bli lite irriterande eftersom de inte förändras (fast det har ju iofs släpps en bana med music nu).
Spelet är lite... öh, mer utmanande än AQ (Adventure Quest) eftersom det krävs mer för att gå upp i lvl.

Först kan man vara lite tveksam till hur rolig spelet egentligen är, men känslan infinner sig nästan med en gång, och då är man (oftast) fast. Det är lätt att leva sig in i handlingen.

Betyg till spelet
Grafiken fick en åtta eftersom den är hyfsat bra just nu, men även är under utveckling... och när de är klara tror jag att den kommer vara riktigt bra. (dessutom är det inte grafiken som det här spelet bygger på)
Spelkänslan fick en tia eftersom spelkänslan (för mig åtminstonde) är jättebra... efter någon halvtimma har man helt förstått historien och är så gott som fast. (spelet blir ännu roligare om man har någon att tävla mot)
Ljuden fick en sjua eftersom de till en början är bra, men man tröttnar på dem efter någon månads spelande.
Hållbarheten fick en tia eftersom jag spelat i några månader nu, och inte tröttnat alls. Nya städer, vapen och historier släpps så gott som varje vecka vilket gör att det inte går att tröttna eftersom det alltid finns något nytt man inte gjort.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10