Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











DragonFable

PC
DragonFable
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    10 juni 2006
  • Utvecklare
    Artix Entertainment
  • Antal ägare
    160
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 5.7

Speltest av Crescent

Inskickad av Crescent den 09/07 -07 11:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Internet må vara fantastiskt, men hur många Roll-spel hittar man oftast på internet som ÄR bra, och är GRATIS?
Svar: Många? Ja, Bra? Nej.
Varför? Kanske ni börjar undra, det ska jag berätta, detta spel är något som heter "Dragon Fable", och är en aning usel kopia av spelet "Adventure Quest", som finns på internet också.
Vad gör man? Man gör uppdrag, vad för uppdrag? Uppdrag som repeteras, repeteras och åter igen repeteras.
Och inte bara det! Man måste betala för att låsa upp ett så uruselt spel som detta, det har inte heller någon riktig story, och figurerna som man pratar med snackar på ett så uruselt sätt att nog ingen människa skulle nog snacka som dem, tex, när man börjar stöta på en drake, och draken sticker sin väg och säger "Vi ses några nivåer senare! Muahaha!", vem tusan skulle vilja säga det i ett RPG, eller ännu mindre i MMORPG?
Vad finns det mer att göra? Jo, det finns nog inget annat än att slakta, slakta, slakta och slakta tills man får erfanhet och köpa vapen, repetera och så.

Vad jag tycker om spelet
Detta spel är nog ett av det värsta spelen som man kan spela gratis, visst, spelet kanske är 3D, men i verkliga fall är spelet 2D, och som ett uruselt fult papperslapp på 50X50 mått, ett av de mest värsta är att figurerna är så fruktansvärt stelna att man kan tro att de är som skyltdockor som endast rör i strid som i filmen "Doctor WHO".
Ett annat uselt är att nästan alla figurer swer för tusan likadana! Redan på början börjar med riddare som börjar försöka snacka komiskt, men man kan knappt inte skratta alls!
Detta spelet är hemskare än en blandning av mögligt bröd och 3 dagars gammal gulaschsoppa! Jag kan inte alls reckomendera detta usla rollspel, och för tusan, köp ALDRIG något som kostar för riktiga pengar för ett så riktigt uruselt spel som detta! Jag reckomenderar att köpa RIKTIGA rollspel som Final Fantasy XII, World of Warcraft, Star Wars Galaxies eller Blue Dragon, bara inget så uselt som detta!

Betyg till spelet
Grafik: Usch, visst, färgrikt, men allt känns så platta att det bara blir smalare än en stenungspizza! 2.

Spelkänsla: Ett hemskt spel med för få uppdrag och som kan reperteras, vilket går gränsen för mycket! 3.

Ljud: Ingen musik alls! Väldigt urusla ljudeffekter!

Hållbarhet: Oändligt, ja? Men med ett så hemskt spel så avslutar man snabbt som möjligt. 3

Plus: Fina färger.
Minus: Värre än min egen gulaschsoppa, behöver jag säga nåt mer?

Efterord: Spel kan vara kul för de runt 8 år, annars reckomenderar jag att köpa nåt annat spel eller vänta tills man är mogen att spela The Elder Scrolls IV: Oblivion eller World of Warcraft. Och dessutom: Grattis Dragonfable! Detta är världens näst sämsta rollspel man kan hitta i hela universum!

Totalbetyg: 1.8 Ljud: 1 Grafik: 2 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 1