Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











DragonFable

PC
DragonFable
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    10 juni 2006
  • Utvecklare
    Artix Entertainment
  • Antal ägare
    160
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 5.7

Speltest av best_cheater

Inskickad av best_cheater den 28/02 -07 08:13

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet är man en karaktär som man skapar och sen går runt och krigar med. Det finns en massa olika monster att besegra, som till exempel... Ja, en himla massa! Man går upp i level genom att döda dem (monstren) och man tjänar pengar som man sen kan köpa vapen för. Man kan även spela i den så kallade "PvP-Arenan" och tjäna troféer som man kan köpa andra vapen för. (I PvP-Arenan möter man andra medlemmar utan att få XP). Det finns hur många vapen som helst och det är inte det enda. Man kan köpa hjälmar, mantlar och mycket mer också. Man kan resa till olika städer också. Städerna i spelet heter: Falconreach, Oaklore Keep (typ en stad i form av en stor borg med en stor borggård) och Amityvale. Lite andra saker man kan göra i spelet är till exempel att bege sig ut på "Quests" och ibland ordnar de krig där det går ut på att döda krigsvågor för att tjäna "Defender's Medals" och olika vapen. Spelet är inte särskilt svårt att förstå, men det är på engelska så man får vara lite äldre så att man förstår allt. Det bästa är att det är oerhört kul att spela!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt roligt att spela, ja, när som helst. Man kan spela flera timmar i streck och det är väldigt svårt att slita sig ifrån det. När man sitter och dödar alla monstren så blir man helt uppslukad och det enda man fokuserar på (i princip) är spelet. Jag hittade spelet genom att spela ett annat RPG spel som är skapat av samma team och ville testa det. Jag blev medlem och började spela, och sen dess har jag spelat aktivt. Jag börjar bli lite utav en mästare (tycker jag själv) och jag besegrar de flesta jag möter. Jag köper nya vapen ganska ofta och jag levlar (går upp i level) ganska ofta. Jag blev medlem så fort jag såg att det fanns men spelade inte så mycket i början, på grund av att det var nytt för mig. Men nu spelar jag så ofta jag får chansen.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken får en 9:a eftersom grafiken är bra men den kunde ju ha varit lite bättre tycker jag. Monstren hade kunnat röra sig lite mer så att det inte hade sett så himla stelt ut.
Splekänsla: Spelkänslan får en 8:a eftersom det inte känns så verkligt med alla de konstiga vapnen m.m. men egentligen, vem vill ha det verkligt? :D
Ljud: Ljudet får också en 8:a eftersom det kunde behövas fler ljudeffekter och naturljud.
Hållbarhet: Hållbarheten får en klar 10:a eftersom, som jag har uttryckt mig tidigare, det är otroligt svårt att sluta tycka om spelet. Man spelar och spelar och har inget tidsbegrepp alls.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8