Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Doom 3

PC
Doom 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    13 augusti 2004
  • Utvecklare
    id Software
  • Antal ägare
    345
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.3

Speltest av lemaza

Inskickad av lemaza den 09/02 -07 19:03

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en kille som jag inte vet vad han heter som skickas till mars för att hitta några forskare som har försvunnit. När du kommer till mars ser du några filmer som gör att du förstår handlingen. Du har fått en order av ledaren att hitta en kille. Sen efter man har spelat ett tag så hittar man killen. Det är då det läskiga börjar hända! Man hör en kille skratta och det svävar döskallar överallt och forskaren blir en zombie! Sen får du en order att fara till något ställe och möta ledare. Sen kommer det många banor och monster (då menar jag många monster ) tills du kommer till slutbossen. När du har klarat bossen så ska du inte oroa dig, det finns ett expantion pack om du vill spela mer.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är läskigt! Vart man än går så kommer det zombis och demoner runt hörn eller annat som låter och ser jätte läskiga ut! Doom 3 är det perfekta skräck spelet för de som gillar skräck. Jag gillar miljön man är i, det är allt från mörka stengångar till metall rum och stora lava fält. Spelet är väldigt blodigt ( inget som föräldrar gillar )

Betyg till spelet
Grafiken är bra för att vara gjord 2004. Vapnerna ser inte kantiga ut utan de har bra form. Människora ser ut som människor inte som några kantiga plattor med ögon och mun utan runda och välgjorda ansikten. Grafiken får en 8.

Ljudet är kanon för man kan ha 5.1 ljud och zombisarna och demonerna låter som de ska låta för att det ska bli läskigt. Ljudet får en 9.

Spelkänslan är bra. Man lever sig in i spelet så man blir superskrämd av många monster. Spelkänslan får en 8.

Hållbarheten är bra för man kan sitta och spela i minst 2 timmar i sträck. Spelet tar ungefär 20 timmar att klara. Hållbarheten får en 8.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8