Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Donald Duck Quack Attack

PC
Donald Duck Quack Attack
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    29 mars 2002
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    6
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 -

Fler fusk

Tips

Inskickat av racka123 den 11/05 -09 15:31

Så här slår du alla bossar i spelet:

Den första bossen är en höna som bor på Ankeberg och så här slår du henne:

Först kommer hon att kasta ner små ägg som kommer kläckas. Och ut kommer det tre små kycklingar. De ska man hoppa på eller slå på. Sedan så flyger hönan upp i luften och försöker att mosa dig med sin stora stjärt. Då ska du börja att springa. Hon kommer att försöka mosa dig tre eller fyra gånger. Och sedan så kommer hon att sätta sig ner och vila då ska du springa fram till henne och hoppa på hennes huvud. Och sedan gör du samma saker igen så har du slagit henne.

Den andra bossen är en medlem i Björnligan och han kommer att finnas i Ankeborg. Och så här slår du honom:

Först så kommer han att använda en arbetsmaskin och då kommer han att slå den i marken. Då ska du springa och hoppa tills han ställer sig upp ur maskinen. Han kommer att försöka laga den, då ska du hoppa till honom och slå honom i rumpan.
Då kommer han att landa i maskinen och bli sur. Sedan kommer han att kasta smällkarameller och då ska du akta dig för dem. Sedan kommer du se en grön smällkaramell, den ska du hoppa fram till och sparka mot björnbusen, sedan gör du samma saker igen och till slut är han besegrad.

Sista bossen är Merlock och så här slår du honom:

Först så kommer han att säga något och sedan trollar han sig till en drake. Då ska du akta dig för det han sprutar ur sin mun. Du bör hoppa väldigt mycket. Sedan så kommer du att se se en stor knapp. Den ska du trycka på. Sedan börjar du springa och hoppa igen. Sedan ser du en knapp till, den ska du också trycka på. Sedan så ska du springa och hoppa igen. Sedan kommer det en knapp till, den ska du trycka på. Och sedan så kommer han att få elstötar i sig och så kommer det upp en grej med två pistoler. Spring och hoppa till den. Sedan så kommer merlock att skjuta eldklot ur sin mun, de ska du skjuta på. Till slut så kommer han att visa sin amulett, och den ska du skjuta på.
Gör samma saker igen tills du klarat honom så är han besegrad.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

Marioexpert2 den 11/05 -09 19:42
Bra fusk för dom som inte vet. En klassiker är verkligen detta spel. Jag har det oxå;)

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.