Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Djuphavsjakten

PC
Djuphavsjakten
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    31 december 1999
  • Utvecklare
    Levande Böcker
  • Antal ägare
    110
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.8 9

Speltest av tobbe2004

Inskickad av tobbe2004 den 13/12 -05 22:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Djuphavsjakten handlar om när en stor fisk död inträffar i Östersjön. En kapten och en dykare försöker klura ut vad som händer. Nu börjar spelet. Man bor på en ö och där kan man bygga upp laboratorium, verkstad och dykar skola. En stund in i spelat kan man beordra att dykaren ska ut och undersöka de döda fiskarna men han blir sänkt av någon varelse. Ju längre in i spelat du kommer desto mer kan du göra. T ex forska fram olje ätande bakterier, rädda stränder från olja med flyt puffar, reparera gas ledningar med ubåten man kan bygga. Om man letar efter dykaren så hittar men en under vattens bas. Där nere kan man också bygga upp laboratorium och sådana saker. Själv har jag inte kommit längre för mina pengar tar alltig slut. För allting man gör kostar pengar. Men om man gör uppdrag man får så kan man få pengar, men bara om man klarar av dem.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelat är ett kanon spel. När man har fria händer att göra saker tycker jag det är roligt. Jag gillar verkligen hur man har gjort spelat på. Spelet är bättre är Rymdjakten för man får göra mer fria saker på Djuphavsjakten. Man kan ju åka ut med båten, åka ubåt ja mer fritt i uppdragen. Spelat är ju den tredje i serien och det är därför jag gillar den här.

Betyg till spelet
Grafiken på spelet är strålande. Allting är är så bra gjort. Husen är grymma och gubbarna har den perfekta utstrålning av alla känslor.
Spelkänslan är bara bra, för man kollar mest på vad gubbarna gör. Inte så mycket handling men för att de har satt in möjligheten att åka båt och ubåt så förtjänar den en 7:a.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7