Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDiablo II: Lord of Destruction

PC
Diablo II: Lord of Destruction
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  29 juni 2001
 • Utvecklare
  Blizzard North
 • Antal ägare
  1022
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 02/03 -06 13:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Diablo II. Första acten i spelet är Rogue encampment den som leder där är en tjej som heter akara du kan köpa stavar mana potions healing potions m.m sen så finns charsi du kan köpa t.ex yxor svärd pilbågar armborstar och sen kan du välja mellan en sorceress,paladin,barbarian,necromancer,assasin,amazon och druid du går runt och dödar fallens m.m och du går upp i lvl.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är mycket bra dom har verkligen jobbat hårt på detta spel alla detaljer o.s.v om jag skulle se dom som hjälpte göra spelet skulle jag ge dom mycket stora klappar. Grafiken är inte bara bra utan suveränt mycke bra desutom så alla gubbar dom har gjort är mycket start med alla dom där ljuden oops,time to die o.s.v det bästa med spelet är att man kan duelera med andra spelare.

Betyg till spelet
Diablo 2 det vanliga har ingenting mot lord of destruction det är bättre med globes,och i lord of destruction finns ju baal och baals minions m.m finns ju lillith tack vare uppdaten. Jag väntar tills diablo III kommer ut och om jag skulle tänka om på spelet så skulle nästa diablo vara tusen gånger bättre en lord of destruction

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8