Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDiablo II: Lord of Destruction

PC
Diablo II: Lord of Destruction
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  29 juni 2001
 • Utvecklare
  Blizzard North
 • Antal ägare
  1022
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.3

Speltest av gta89

Inskickad av gta89 den 26/09 -05 08:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Dialblo II. Ni undra säkert vad man kan göra i spelet och det ska ni få veta nu. Vad man kan köpaa för saker? Det är yxor,svärd,sköldar,m.m. Vad man gör i spelet? Det är att man kan välja ut en gubbe och sen kan man köpa saker. Vilka gubbar man kan vara är paladin,babarian,m.m. Vissa man möter är typs om odödliga men man kan döda dom ändå om man har bra yxor och svärd och så. Vad dom heter fienderna? Dom heter falcon och jag har glömt rästen av dom men vissa är is,några är eld,några jord alltså troll är jord monster. Av skaparna gör dom fina utsikter i spelet,allt är ju uppbyggt som i verkligheten typ som i verkligheten iaf.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker dom har jobbat hårt för att få ihop alla dessa kulturer och detaljer. Dock är det inte så bra grafik men man får ju nöja sig med det som är. Förra diablot kunde man inte göra så många saker på för detta är ju expansionen. Oftast på dom lite senare är det ju snuggare grafik och mer saker man kan göra. Det är själva inte spelet det är fel på det är grafiken bara som är felet! Men som tur är att rästen av spelet är bra!:). Diablo lord of destruction är ju roligare men det är ju för man kan göra fler saker på expansionet men det är det alltid på dom lite senare elle hur?.

Betyg till spelet
Mina betyg är mitt i mellan på spelet. Vad jag skulle ge från 0-100 är nog 96%100 det är nog rätt lagom tycker jag. Man blir ju förvånad på spelet när man har startat upp det och börjat spela det >.> för det är bättre än vad man tror. I alla fall mot diablo II detta är ju II:an. Men diablo II är ju typ ingenting än vad mot Diablo II lord of destruction...

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9