Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDiablo II: Lord of Destruction

PC
Diablo II: Lord of Destruction
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  29 juni 2001
 • Utvecklare
  Blizzard North
 • Antal ägare
  1022
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.3

Speltest av EmU

Inskickad av EmU den 29/08 -05 11:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är ett RPG spel (role playing game)

man kan vara 7 karaktärer, antingen:
Barbarian (stark)
Socceress (magier)
Druid (summon olika djur samt transform till varg/ björn)
Assasin (snabb)
Paladin (auror)
Necromancer (summon skellett)
Amazon (långstrid)

man är en hjälte som börjar sin resa i Rouge Encampment (ACT I) där får du Quest (uppdrag) av lokal befolkningen. efter 7 uppdrag så ska du döda bossen "alandriel" och hon är farlig men hon hjälper än att levla iallafall. sen så kommer du till act efter act och dödar en boss för varje act men 7 uppdrag innan det (utom i act 4). svårighets graderna är så att om man varavar spelet på den först svårighetsgraden så kommer man automatiskt till nästa. det finns 3 svårighetsgrader, NORMAL, NIGHTMARE & HELL.
Spelet går utt på att gå upp level (genom att döda monster), skaffa bra inventory (skaffa bra saker) och klara quest.

om ni behöver hjälp på diablo 2 så är det bara att adda mig: EmU_Simon@hotmail.com och snacak med mig så kommer min barabar och hjälper dig (han heter Smash) (just nu i levlel 84 men håller på att gå upp några till och jag är i hell)

Vad jag tycker om spelet
Det näst bästa rpg spelet (efter wow som har härmat diablo 2 ganska mycket). otroligt bra synd bara att det inte är som i wow med 3D. men jag hoppas verkligen på en diablo 3. men det har otrolig hållbarhet genom p.g.a svårighetsgraderna och så roliga monster och karaktärerna, roliga quest och bossar.

Betyg till spelet
Det är ett extremt bra spel men den är ganska gammal nu så grafiken är inte bra, ljudet lika så. men ett väldigt bra spel iallafall. och jag undrar om någon vet om dom håller på att göra Diablo 3, men det har dom väll inte, för fullt upptagna med wow. men jag hjäper gärna alla som ber om det över internet (om dom inte har fuskat för mycket).

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9