Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Desperados: Wanted Dead or Alive

PC
Desperados: Wanted Dead or Alive
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    20 april 2001
  • Utvecklare
    Spellbound
  • Antal ägare
    177
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 7.4

Fler fusk

Tips

Inskickat av akatabrask den 18/03 -06 01:00

Här kommer lite tips som kan vara bra att ha ibland eller bara vara bra att veta om man är nybörjare.

Om du vill ha bort många fiender snabbt ska du -LÄGGA- dig ner på ett tak som bara är tillgängligt med stege (eller lucka)och ligger nära en stor folkmassa med en person (helst Sam). Sen ska du locka till dig fiender på något sätt, t.ex skjuta eller ställa dig upp och när det kommer upp gubbar så ska du skjuta de direkt (nästan alla gubbar dör på ett skott på nära håll) och hålla på så tills det inte kommer fler, det kan vara smart att dessutom hålla ett finger på G eller den knapp som är ditt skjutvapen så du kan ladda om snabbt under mellanrummen hos gubbarna. (Detta är speciellt lämpligt på banor som t.ex bana 4 där du ska rädda dr mcoy där man kan läga sig på hustaket längst ner)

På bana 10 där man ska kidnappa Sanches kan det i början när du kommit upp på klippkanten vara bra att kolla vad han som sitter ner i hörnet ser, gör det med kikaren,(kan vara smart att autosava (F5) här) när man är där. Sedan när gubben precis börjar titta bort igen ska man klättra ner (och för hoppningsvis efter några försök) vara tillräckligt snabb för att ljudlöst kast en kniv i honom(F5 om du är smart ), sen ska du krypa fram och hugga ihjäl i ordning, han som sover närmast han som står längst bak i blått, han som inte sover och sedan kasta en kniv i han som sover.

Glöm inte att använda klockan, pokerkorten och Janes ben, använd de tre för att locka någon (bara en )att stå med ryggen mot en dörr eller gå bakom ett hörn, där Cooper står, sen pang med en kastad kniv.

Om det finns irriterande civila personer som går och skvallrar hela tiden ska du slå ner dem med kooper (spark med Jane), binda fast dem och gömma i hus.

Janes spark fungerar precis lika bra som en kniv, bara gå upp bakom någon (hon smyger automatiskt) och sparka ihjäl personen, ljudlöst och bra.

På bana 10 (kidnappa Sanches) kan det vara bra när du bundit fast Sanches att använda Sam till att kasta dynamit, det och högprecisions pilar är helt bäst att ta sig ut med.

Det är alltid bra att gömma sig i skuggor på mörka banor. Låt Cooper göra det, skjut ett skott, när någon står ensam utanför skuggan kasta en kniv, hamta och bär in liket i skuggan och repetera tills det inte går längre.

På bossen (el Diablo) ska du skjuta på honom till din och hans ammo tar slut (gör automatiskt det efter 334 liv), sen när han har gått ner och slått en ska man upp och hämta kniven som sitter i stolen, vänta på honom(inte gå ner) och hugga med ett hugg (han dör på det) så tar det 666 liv (hahaha om någon inte förstår det roliga är det så att el Diablo betyder djävulen och 666 är hans "nummer")

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

akatabrask den 24/03 -06 10:02
Ni får ursäkta det skall vara Kate (o'Hara)... inte Jane

Obiwan den 29/12 -07 22:21
Bra att veta!
Jag klarade aldrig El Diablo innan jag fick tips här! TACK!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.