Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Delta Force: Land Warrior

PC
Delta Force: Land Warrior
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    2 februari 2001
  • Utvecklare
    NovaLogic
  • Antal ägare
    173
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 6.2

Speltest av Caveman

Inskickad av Caveman den 01/07 -05 21:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Det finns ingen nästan ingen handling i detta spelet bara liksom deskreta krig mot torrorism, men det finns lite bakrund. Man börjar med att välja en karaktär som har olika efarenheter som en är bra på close combat. Första uppdraget är man någonstans i Egypten runt massa pyramider, där ska man rädda nåra gisslan.

Vad jag tycker om spelet
Spelet var ganska roligt i uppdragen men men kan mer en så, för uppdragen kom i följd men det fann okså Qvick misson ochså som man kom till senare i följduppdragen så det kan vara lite onödit att ha det. Men det är inte allt för multiplayer är ganska roligt. Jag minns när jag spelande med mina vänner att en stog uppe på en kulle och sköt som en galnig medan min andra vän jaga mig med en kniv, när jag upptäckte det var det kokta fläsket stekt.

Betyg till spelet
Grafiken i spelet är någonlunda bra för att det är mest kullar av somma färg, möjligt något träd här och där och kanske någon stuga med men det brukar man glömma bort när man spelar. Känslan i spelet var inte så värst bra heller men det duger. Det är nog bäst när man är 5 i varje lag i multiplayer som möter varanda på samma plats. Ljudet tycer jag är småkasst med drygt 50 olika ljud. Det här spelet kan nog hålla ett ganska lågt tag om man spelar multiplayer för uppdragen tröttnar man ganska fort på.

Caveman VI

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 4 Grafik: 6 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 6