Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Deer Hunter 2005

PC
Deer Hunter 2005
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  28 september 2004
 • Utvecklare
  Southlogic Studios
 • Antal ägare
  106
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8

Speltest av kev96

Inskickad av kev96 den 15/03 -08 19:05

Handling / story / vad man gör i spelet
I Deer Hunter 2005 är du ute på jakt i olika terränger och jagar hjort. Du som jägare får först börja med att namnge din spelare. Efter det ska du välja den utrustning du vill ha med dig ut på din jaktdag. Det är allt från vapen, jakt-torn, GPS, lockpipor, till häst eller fyrhjuling. När du är färdig med det är det bara att välja vilken terräng eller landskap du vill jaga i. Det är olika sorters hjortar på banorna. T.ex. Whitetail, Blacktail eller Mule. Sen är det bara att ta med sin utrustning och ge sig ut på jakt!
Väl ute på jakten är det väldigt likt verkligheten. Det vill till att smyga och sätta upp tornet i rätt vindriktning, så att inte djuren känner din lukt. Men du kanske har valt att ta med dig en spray som gör att din lukt försvinner!! Eller sprayen som lockar till sig de stora bockarna! Under en jaktdag får du bara skjuta tre hjortar. En hona och två bockar. Skjuter du mer finns risken att du inte får med de skjutna djuren till dina troféer. Passa dig så att du inte skadeskjuter. Då får du bege dig ut på spårning av blod och klövspår.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Deer Hunter 2005 är ett underhållande spel. Grafiken är bra och man ser hur vinden rör sig i träden. Även vapnen ser väldigt verklighetstrogna ut och bonus till när man skjuter ett dödande skott, så kan man följa kulan fram till det att djuret ramlar! Spelar man på den lätta nivån, så finns det gott om djur att skjuta. Kul! Vill man ha en lite mer utmaning ska man köra på expert. Då får man sitta och vänta på rätt djur länge.

Betyg till spelet
Som jag nämnde tidigare är grafiken mycket bra, med träd som rör sig i vinden och diset som syns på morgonen. Även blodet efter skjutna djur känns naturtroget.
Spelkänslan är jättebra. Man får inte glömma att ladda om sitt gevär efter skottlossning, ifall det dyker upp ett djur. Man känner också hur pulsen ökar när man får in den stora hjorten i kikarsiktet!
Ljudet är även det mycket bra. Skotten låter trovärdiga och du kan höra hur en hjort kommer smygandes bakom dig när du sitter tyst uppe i ditt torn.
Hållbarheten är bra. Men man måste nog ha lite jägarintresse för att ha tålamodet att sitta och vänta emellanåt på djuren. Ibland kan det bli en lång väntan på rätt sorts djur.

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8