Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Crysis

PC
Crysis
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    16 november 2007
  • Utvecklare
    Crytek
  • Antal ägare
    96
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.6

Speltest av Brother

Inskickad av Brother den 22/06 -09 02:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Jake Dunn, en av toppsoldaterna i USA:s bästa krigsgrupp Delta Squad får ett uppdrag att identifiera och rädda gisslan i Nordkorea. Aliens har kommit i stora asteroider och verkar inte vilja ha en diplomatisk lösning på problemet. Under ett fallskärmshopp separeras du från gruppen. Du måste nu klara dig själv tills du hittar din grupp.

Vad jag tycker om spelet
Att se den enormt grymma grafiken på allting i Crysis är överväldigande. Känslan av att vara en soldat i Nordkorea med Aliens som far omkring och en efter en plockar dina män och överordnade. En bit in i spelet så byts soliga Nordkorea ut mot iskalla nordgrader. Snö är överallt (såsom aliens) och fienden lurar i varje buske (eller snöhög).

Betyg till spelet
Ljudet från dina vapen (allt från små pistoler till stora hagelbrakare) är fantastiskt. Och skriken av döende nordkoreaner är så grymt att man inte vet om man ska gråta eller skratta.

Friheten i Crysis är enorm. Om du ångrar dig att du stack iväg från vägen så finns det alltid en karta och pilar som visar vägen.

Spelkontrollen är lika grym som grafiken. Du styr din soldat med oöverträffad lätthet. Och till din hjälp har du tre val. Du kan bli kamouflerad/stark som en björn/eller snabb som en leopard med hjälp av den fantastiska,svindyra, nanodräkten.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9