Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Crysis

PC
Crysis
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    16 november 2007
  • Utvecklare
    Crytek
  • Antal ägare
    96
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.6

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 12/05 -08 23:05

• Blandade tips och trix till Crysis

I Crysis så finns det ett fordon i gulbrun färg som främst används av koreanerna. Ja, jag hoppas du förstår vilken bil jag menar.
För att på ett effektivt sätt eliminera ett sådant fordon och dess trupper inuti eller bredvid på snabbast möjliga sätt, gör detta: leta upp en bensindunk som sitter på bakre delen av bilen bredvid reservdäcket. Skjut några skott på bensindunken och bilen kommer fatta eld, efter detta explodera. Koreanerna som befinner sig omkring bilen kommer då inte ha en chans att överleva.
För att förenkla det för dig, här har du en bild på bilen jag syftar på: http://img114.imageshack.us/img114/8913/crysisjm7.png

Den välbehövda funktionen att kunna göra sig osynlig är aldrig fel om man vill smyga inpå fiender. Men det finns ett problem med detta, eller snarare, det finns ett sätt som man kan göra detta mer effektivt på.
När man tagit sig fram till en fiende och ska skjuta så försvinner osynligheten (Cloak mode), och samtidigt som det försvinner så tappar man all energi (energimätaren: den blåa), det vill säga att mätaren hamnar på 0%, och man kan därefter inte göra sig osynlig/springa fort/få styrka direkt efter man har skjutit om man nu skulle behöva det.
Så, för att undvika att få sin energi att hamna på noll när man avfyrar skott från Cloak mode så ska man precis innan man skjuter ställa om till Armor mode. På så sätt så har man kvar sin energi på samma nivå som innan, och man kan snabbt göra sig osynlig igen.

Fusket har betyget 6.75 (8 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 5 kommentarer:

Alesi den 13/05 -08 15:08
Låter bra men kunde det innan 7/10

Tim_99 den 03/01 -09 12:37
ok.. bara så du vet så kan man inte kopiera texten av inskickade fusk så det e inte stor mening att skicka linken på bilen, för jag tror knappast någon orkar skriva ner allt det

fuska24 den 14/02 -09 17:19
Det går att kopera texten om du trycker på utskriftsvänlig.

Knewt den 15/03 -09 17:42
Det går att kopiera texten i Firefox.

Bearmonkey den 10/10 -09 23:50
Jag gör det där med stealth mode hela tiden, och det funkar jättebra!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.