Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Crazy Frog Racer

PC
Crazy Frog Racer
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    9 december 2005
  • Utvecklare
    Digital Jesters
  • Antal ägare
    29
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 7.5

Speltest av p_an94

Inskickad av p_an94 den 17/01 -06 12:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel är ett racingspel baserat på 3D-figuren Crazy frog. Man tävlar mot andra "figurer", kända och okända från Crazy frogs parodi på Snuten i Hollywood. En gubbe att låsa upp, tre olika kupper med VÄLDIGT lika banor. Alla är i den stad som parodin. Ett spel som använder funktionen att man får power-up´s genom att ta mynt. Det kostar att använda power-up´s.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet håller de första gångerna man spelar, men tillslut blir man lite trött på banorna. Alltid samma stad, men man har kanske satt dit lite palmer. Grafiken är snygg, och ljudet i startmenyn är Crazy frog ljud. Men spelet håller kanske i en vecka, för mig någon timme. Jag tycker att man borde tänka efter lite innan man köper detta spel, men om du är ett riktigt Crazy frog-fan så går det nog.

Betyg till spelet
Grafiken är välgjord, och häftig. En klar tia. Spelkänslan får en sjua, man är inte helt inne i spelet. Men man klarar sig. Ljudet är kul musik, Crazy frog ljud blandat med annan musik. Men musiken är lite tråkig och grodans ljud blir lite enformigt. Så det får duga med en åtta. Som sagt om du är ett riktigt Crazy frog-fan så kan du nog överleva ett rally med Crazy frog.. /M.V.H p_an94

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 7