Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Company of Heroes: Opposing Fronts

PC
Company of Heroes: Opposing Fronts
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    28 september 2007
  • Utvecklare
    Relic
  • Antal ägare
    11
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 -

Fler fusk

Fusk

Inskickat av samponen den 07/10 -09 16:14

Här har jag några användbara strategier. Till att börja med så ska jag berätta att det här inte är några spekulationer. Jag har testat dessa strategier ett flertal gånger i spelet, både online och offline. Observera att vissa av strategierna kräver minst en allierad.

Defensiv Britt

Doctrine: Royal Engineers
Kräver allierad: Ja, helst två.

Vad du behöver:
Slit trenches, slit trenches och åter slit trenches. Det är allt som behövs för att hålla dina soldater vid liv, och dessa är en av dina viktigaste byggnader om detta ska fungera. Royal Engineers väljer du av en enda anledning egentligen. Inte för Churchill tanksen som man kan tro, utan för Hull Down skillen till dina tanks. Vissa tror att den inte hjälper ett dugg, men den hjälper faktiskt ganska mycket. Det blir svårare för fienden att träffa tanken, och när de väl gör det så skadas den inte lika mycket. Något annat som är viktigt är Casualty Clearing station, och ska helst placeras bakom dina slit trenches. Sen så behöver du infanteri 2/3 vanliga infanterier och 1/3 engineers. Dessa ska du allt eftersom uppgradera med Rifle grenades/PIATS.

Så här gör du:
Välj en bra plats att försvara dig på. Helst centralt på mappen, så att fienden inte kan undvika dig. Stället som du väljer ska också var lätt att förvara, och du ska inte behöva oroa dig för att fienden kommer bakifrån. När spelat börjar, så förflyttar du direkt dina infanterister och det mobila HQ till platsen du har valt ut. Strunta i stratgic points på vägen dit, låt dina allierade ta hand om dem. När du väl är framme bygger du ett Casualty Clearing station. En enormt bra byggnad, eftersom att den samlar in dina skadade soldater, och när den har samlat in fem stycken får du en ny enhet, helt gratis. Bredvid Casualty clearing station så sätter du ditt HQ. Framför dem så bygger du slit trenches, samtidigt som du rekryterar nya soldater. Kom ihåg att köpa nya HQs också! Slit trenches ska vara byggdaså att du Casualty clearing station och HQet. Fienden ska vara tvungen att döda dina soldater för att kunna förstöra HQet. När du har ditt andra HQ så ska du försöka en eller två Anti Tank emplacements. Bygg inget artilleri om du inte är säker på att du kommer använda den hela tiden. När du har ditt tredje och sista HQ ska du fixa Sherman Fireflies. Dessa tanks har ganska starkt armor och en enormt stark Main Gun. Fixa tre stycken Shermans som du placerar ut mellan dina slit trenches. Glöm inte att använda Hull Down också. Senare ska du också bygga artilleri som du ska använda för att provocera fienden. De kommer känna sig tvungna att ta sönder ditt artilleri.

Sammanfattning:
Det här går ut på att du stoppar fienden centralt på slagfältet. Det kräver också att din allierade är en skiclig teamspelare. Om han är det, så är det en garanterad vinst. Du måste också placera dina artillery strikes bra. En välplacerad artillery strike kan lätt förstöra två Panzers eller döda ett tjugotal infanterister. Dina enda riktigt farliga fiender är Wehrmacht med Terror Doctrine och Panzer Elite med Scorched earth, eftersom att de har artilleri. Den enda av dem som är riktigt farliga är Wehrmacht med V1 raketerna. Därför är det bra att ha ett äng engineers med Expert Engineers skillen en bit bort, som snabbt kan bygga upp allt igen.

Defensiv Panzer Elite

Doctrine: Luftwaffe
Kräver Allierad: Nej, men alltid bra att ha.

Vad du behöver:
Du måste vara ganska bra på att snabbt kunna etablera ett bra försvar. Denna strategi kräver att ni kör med Victory Points, och inte Annihilation. Det kanske funkar i ett Annihilation spel, men då krävs det en allierad. Nyckeln i den här strategin är Vierlingsflak 38 20mm AA. Dessa fruktade AA vapen är enormt dödliga mot infanteri, och till viss del Light Vechicles. Sen så behöver du Luftwaffe infanteriet, Flak 36 88mm Gun senare i spelet, när fienden anfaller med pansar.

Så här gör du:
Innan du har dina första Vierlingsflak 38 20mm AA batterier så använder du Scout Cars för att försvara, och delvis erövra Victory/Strategic points, tillsammans med Luftwaffe infanteriet och Panzer Grenadiers. En annan viktig sak är inte bara bry sig om Victory points. Tryck på lite också, erövra strategic points där han inte förväntar sig det. Du kan till och med anfalla hans bas med två eller tre grupper infanterister för att hålla hans soldater borta från Victory/Strategic points. Panzer elite handlar mycket om att i snabbt gå från anfall till försvar. Eller iallafall i början. Sen beror det på vad du valt för doctrine. Men nu fokuserar vi på Luftwaffe. Försök att ta minst 2 Victory points fort utav bara fan och få upp något sorts förvar vid den. När du väl fått dit dina Vierlingsflak-batterier så borde du kunna hålla ut tills du har ett exemplar av ditt hemliga vapen: Panzer IV Infantry Support Tank. Som sin halvbrorsa Vierlingsflak-batteriet är han en infanteri slaktare, men han är också stark till viss del mot andra Pansarvagnar.. Den kan till och med låsa fast sig för att kunna skjuta extra fort. När du har denna best så är det bara att försvara sig, kanske skicka ut lite infanteri för att raida/erövra, men 99% försvar är det som gäller tills du har Flak 36 88mm batteriet. Mär du har en sådan vid varje Victory point så anfallar du med ditt luftwaffe infanteri och Panzer IV. Även om dom blir dödade har du två slaktare vid varje Victory point.

Sammanfattning:
Taktiken går ut på att man är snabb, får upp ett stabilt försvar ganska fort, och vet hur man balanserar anfall och försvar på ett bra sätt. Denna taktik har fungerat för mig 90% av alla gånger, och de gångerna det gått åt helvete är det oftast på grund av en dålig allierad eller MYCKET bra motståndare.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.