Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Company of Heroes

PC
Company of Heroes
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    29 september 2006
  • Utvecklare
    Relic
  • Antal ägare
    62
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.5

Speltest av okini

Inskickad av okini den 24/06 -07 00:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Systemkrav :

Minimum: Windows XP eller Vista, 2.0GHz - rekommenderat 3.0GHz Intel Pentium 4 eller AMD Athlon XP, 512 RAM - rekommenderat 1GB RAM, 256MB grafikkort.

Company of Heroes är ett strategi spel som utspelar sig under andra världskriget. Spelet börjar 6 JUNI 1944 altså det är D-day och D-day är ett av andravärldskrigets största slag som var i Normandie, i Frankrike. Det var när dem allierade truppena steg i land på Frankrike. Fast fallskärms trupperna var där redan på natten den 5 JUNI 1944. Man får spela som amerikan och man strider mot Tyskarna. Man får ta befälet över able company och strida sig fram genom 15, faktiskt långa banor. Banorna går oftast ut på att ta över en massa teritorium men det är faktiskt mycket roligaren än det låter. Nästan hela delen av kriget amerikanerna var med i finns med och det är en grymm fördel. Det finns ett skirmish läge där man får Tysk också. Det går ut på att förgöra alla fiender och förstöra deras HQ och det är nästan det roligaste. Det finns många fordon och det är specielt pansarvagnar. Den roligaste banan tycker jag är den sista helt utan tvekan för att då får man förhindra Tyska trupper att fly tillbaka till Tyskland genom att förgöra dem. JAG REKOMENDERAR ATT NI KÖPER COMMPANY OF HEROES FÖR ATT DET ÄR ETT RIKTIGT BRA SPEL!!!!

Vad jag tycker om spelet
Ja, vad ska man säga Commpay of Heroes är ett spel nästan utan nackdelar men det finns en sak som inte är så bra och det bidrar till att det blir lätt att tröttna på spelet eller rättare sagt lättare att tröttna för det är ju ändå ett grymt spel. Jo, det som inte är bra är att anti tank kanonerna är för bra och det gör så att man kan räkna med att din egen pansarvagn förstaör om du kör förbi en fientlig anti tank kanon. Felet är att de är otroligt starka och kan till och med förstöra en tiger pansarvagn onormalt lätt. Men det är inte det ända. Det värsta är att när man ska sjuta kanonen med pansarvagnen man har så missar den nästan hella tiden och om den träffar så skadas kanonen knappt. Det är altså typ den ända saken som inte är bra. Men en annan sak som är bra är att om man kör in i en sak som en byggnad eller en mur förstörs eller rasar föremålet i stort sett alltid!!

Betyg till spelet
Grafiken är en av dem bästa som jag har sätt så man kan räkna med att det är väldigt bra grafik.
Spelkänslan är minnst lika grymm som grafiken om inte bättre.
Men det bästa är nästan ljudet för nör man sjuter med en pansarvagns kanon och har på högsta bas och högt ljud så låter det obeskrivligt heftigt!!.
Och sist men inte minst kommer vi till hålbarheten och som ni märker är den inte lika bra som dem andra sakerna men 8 av 10 är inte illa. Specielt inte om det är 10 av 10 på dem andra sakerna. Jag kanske redan har sagt det här men COMPANY OF HEROES verkligen ett av dem bästa spelen jag spelat fast jag har tröttnat lite på de men det betyder absolut inte att det inte är bra. OK, färdig snackat nu drar vi tillbaka till saken altså hållbarheten. Andledningen till att hålbarheten inte fick fullt betyg är den där antitank kanons grejen men det är endå svårt att tröttna på det och jag spelar det väldigt mycket fortfarande. SÅ ETT TIPS ÄR ATT KÖPA DET!!!!!!!!!!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10