Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Company of Heroes

PC
Company of Heroes
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    29 september 2006
  • Utvecklare
    Relic
  • Antal ägare
    62
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.5

Fler fusk

Guide

Inskickat av samponen den 08/10 -09 21:27

Här har vi ännu en strategisk guide. Checka gärna min guide på CoH Opposite Fronts.

Offensiv Werhmacht

Doctrine: Blitzkrieg
Kräver allierad: Nej

Det här behöver du:
Du måste veta hur Werhmacht fungerar, ungefär när det är nödvändigt att gå in i en ny "Phase" (Battle Phase, Skirmish Phase mm.) Du måste också välja Blitzkrieg doctrine, eftersom att du till största del kommer att använda enheterna därifrån. För att det här ska fungera måste du också vet hur du ska göra tills du kan kalla in Tiger tanken, för det är där guiden börjar. Tills dess är du tvungen att klara dig på egen hand.

Så här gör du:
Som jag skrev ovan så börjar guiden direkt när du kan kalla in Tiger tanken. Denna enorma pansarvagn har en större Main Gun än Panthern, och gör därför mer skada. Det är nog den starkaste stridsvagnen i spelet, förutom King Tiger så klart. I en tank mot tank duell är det lätt Tigern som segrar. Men hur använder man den på rätt sätt? Jo, det ska jag förklara nu. Hela Blitzkrieg Doctrine går ut på att man kan kombinera sina trupper. om man vet hur man spelar som Blitzkrieg så är man oslagbar. Tiger tanken är inte alls lika stark om den inte har fotsoldater vid sin sida. Jag rekommenderar att man har minst två Stormtroopers som hjälper tanken. Stormtroopers ska vara uppgraderade med en Panzerschreck och en MP44. Istället för Stormtroopers kan man använda vanliga Grenadiers, men dessa har inte Throw Bundled Grenade skillen, som är bra mot både Light Vechicles och infanteri. Du behöver också 2 pioneers. Dessa ska inte vara med i striden. De ska stanna en bit bort från Tigern och Stormtrupperna. Om Tigern blir skadad, så ska de reparera den. Undvik att reparera Tigern i strid, eftersom att pioneers är lätta mål för fientligt infanteri. Reparera ALDRIG i strid om det inte är nödvändigt, att Tigerns Main Gun är kaputt, eller att den är Immobilized (Motorn är trasig eller banden förstörda.) Använd omgivningen till din fördel. Om det är strid och du har möjligheten att ta dig in i ett hus, så gör det. Om du stöter på ett Anti Tank batteri så tar du dig runt det. Stå aldrig mitt i skottlinjen. Kalla hela tiden in nya stormtrupper och uppgradera dem som jag skrev ovan. Om du hela tiden är försiktig men snabb, och förstärker dina trupper så klarar du dig fint. Glöm inte att du kommer att behöva några nya Pioneers också.

Vad du ska akta dig för:
Låt aldrig fienden träffa dig från sidan. Tigerns pansar är mycket svagare på sidorn, och den tar mycket mer skada om den träffas där. En annan viktig  sak. Ser du den röda artilleri röken så flyttar du på dig fort utav bara helvete. Artilleriet utgör ingen större fara för din Tiger, men Stormtrupperna slås lätt sönder av en välplacerad Artillery Strike. men din värsta fienden är nog de simplaste. Det amerikanska infanteriet, Rangers och Anti Tank Guns. Amerikanernas infanteri har ett enormt farligt vapen: Sticky Bombs, som lätt kan förstöra pansarvagnens band. Rangers är snabba och har Bazooka. Detta gör dem extremt farliga, eftersom att de springer snabbare (När de använder speed skillen) än din Tigers Main Gun roterar. men när Speed skillen tar slut så är de trötta och rör sig mycket långsammare och laddar inte om lika fort. Då kan du lätta skjuta sönder dem med dina starka stormtrupper. Och så, den farligaste fienden: AT Gun. Dessa mobila Anti Tank vapen kan lura i varje hörn och vrå. De, kombinerade med en eller två MGs är dödliga mot dina trupper. MGs ser till att dina Stormtrupper måste ta skydd, och AT vapnet kan göra enorm skada på din tank.

Sammanfattning:
Den här taktiken går ut på att du är snabb, men också försiktig, och att du hela tiden förstärker dina trupper. Advancera aldrig om din tank är skadad. Stormtrupperna är också starka ensamma. De ända som har en chans mot Stormtrupper (Infanteri vs. Infanteri) är Rangers. Taktike funkar bäst på "trånga" maps, till exempel Lyon eller Villers Bocage, där man kan smyga runt AT guns utan att de kan skjuta på dig.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

fillelille den 08/10 -09 21:59
Det du beskrev är cirka 1500 - 1600 manpower. Plus att matchen kan vara över innan du får din tiger. Ingen bra taktik alls.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.