Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Command & Conquer: Red Alert 2 - Yuri's Revenge

PC
Command & Conquer: Red Alert 2 - Yuri's Revenge
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    19 oktober 2001
  • Utvecklare
    Westwood Studios
  • Antal ägare
    222
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.4

Fler fusk

Guide

Inskickat av CommanderQEB den 26/12 -08 11:47

Här följer en liten nybörjarguide för de som behöver öva som allierade:

Jag brukar välja Korea, Frankrike eller Amerika när jag tillämpar denna taktik.

1.
Kör skirmish på banan Bay of pigs (2-6) och välj en av de yttersta startplatserna. Motståndarna bör vara Sovjetlag. om du vill ha ännu lättare så kan du välja de andra lagen på din banhalva som dina allierade.
2.
Om du valde den nere till vänster skall du bygga en Powerplant så långt upp till höger du når. Sedan ett Ore Refinery och en barrack. Ställ alla dina gubbar och pansarvagnar på en linje (mellan din bas och övriga banan) och packa in gubbarna i sandsäckar.
3.
Gör 3 Engineers och ta över de tre oljepumparna i din bas (de finns ute i skuggan i början).
4.
Börja nu bygga mer energi, en War Factory, en Airforce Command Headquarters och slutligen ett Battle Lab. Samtidigt kan du bygga en rad av Pillboxar framför din försvarslinje. Bygg den mellan vattnet och vägen på båda sidorna så ser det snyggt ut.
5.
Så fort du byggt en War Factory skall du bygga 2-4 Chrono Miners.
När du byggt ett Battle Lab kan du sätta ut 4-6 Prism Tower jämnt utspridda bakom Pillboxarna och flytta gubbarna till hålet i mitten.
6.
Alla lag bör bygga 2-4 Flygbaser och sedan fylla dem med flygplan som du ger snabbkommandon till (i grupper på 8-16st).
Om du är Amerika: släpp fallskärmshoppare i öppningen i försvaret, eller utforska en liten bit längre in i banan med en pansarvagn, om du hittar ett hus omgett av fyra oljepumpar så kan du släppa dem där och skicka dit fyra Engineers.
Om du är Korea: bygg flera (ca 8) Flygbaser och gör i princip samma sak som Amerika, ett tips är att skicka dit alla gubbar i helikoptrar, 4 Engineers och ca 11 GI (11 är just för att fylla både huset och helikoptrarna).
Om du är Frankrike: bygg mist en Grand Cannon på varje sida vägen vid försvarslinjen. Gör samma sak som de andra, ta över oljepumparna.
7.
Vid de nyvunna oljepumparna är det starkt rekomenderat att bygga 6-8 Prism Towers, och 2 Patriot Missile.
8.
Bygg ytterliggare några Prismtowers lite här och var i din bas, men det behövs inte mer än 3 st. Desa är till för inkommande fallskärmshoppare. Bygg några Patriot Missiles som försvar mot främst Dreadnoughts och V3 Rocket Launchers. Ifall de skulle anfalla sprängs nämligen de inkommande raketerna och du kan nu använda några flygplan för att slå ut dem.
9.
Fortsätt bygga på ditt försvar vid oljepumparna, om det är bra täcker det alla inkommande marktrupper. Ifall du bygger Power Plants kan du bygga försvaret längre ifrån själva oljepumparna. I basen kan du bygga Gap Generators, Naval Shipyard eller Robot Control Center, om du känner för det. Rekomenderat är dock att inte slösa pengar på mer än en Gap Generator, om man inte har överskott.
10.
Gör 2-5 Battle Fortress och 10-25 Guardian GI, hoppa in i Fortressen med dem, och ge dem ett snabbkommando. Dessa är RIKTIGT effektiva som försvar mot Kirov Airships, med bara 2 st har jag lyckats skjuta ner en grupp på fyra Kirovs, innan de nådde min bas. Ett alternativ mer specialicerat på luft är om du bygger en eller flera grupper på 9 IFV, varje grupp får ett snabbkomando.

Härifrån har du en stadig grund med ett bra förvar, fortsätt öva själv.

På just den här banan kan man spränga bort två av broarna i mitten (lättast med en Navy Seal eller Tanya) och spärra av den sista med trupper och försvar, där finns även 2 Airforce Command Center.

Ett tips om du vill slå ut en hel bas enkelt och smidigt:
Bygg tre grupper med minst 8 flygplan i varje (bygg alla flygplatser först så gör du flygplanen 572 gånger snabbare). Om du orkar skall du skicka in en spion i deras Powerplants (eller motsvarande). Skicka sedan en grupp flygplan mot själva basen, en mot deras Barrack oh en grupp mot deras War Factory. Poängen är att du raderat hela deras möjlighet att bygga fler trupper. Fortsätt skicka flygplanen mot kraftverken så snart de laddat om sig.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.