Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCommand & Conquer 3: Kane's Wrath

PC
Command & Conquer 3: Kane's Wrath
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  28 mars 2008
 • Utvecklare
  EA LA
 • Antal ägare
  22
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.8 8.8

Speltest av Battle_Droid

Inskickad av Battle_Droid den 03/05 -08 08:59

Handling / story / vad man gör i spelet
År 2034. The Brotherhood of NOD ligger i ruiner efter det Andra Tiberiumkriget. GDI generalen McNeil förstör det som finns kvar i Kairo, men i en bunker under Kairo... över Kane fortfarande. Kane är NODs mystiske ledare, och han har uppfunnit en ny AI, en som är mycket bättre än deras tidigare AI CABAL någonsin var. Kampanjen sträcker sig från slutet på Andra Tiberiumkriget (det som man utkämpar i det tidigare spelet C&C2: Tiberian Sun) till det Tredje Tiberiumkriget (det som man utkämpar i C&C3: Tiberium Wars) ändra till flera år efter det Tredje Tiberiumkriget.

C&C3: Kane's Wrath är ett RTS (Real Time Strategy) spel. Spelet går ut på att bygga baser, styra arméer, ta hand om sin ekonomi och såklart, besegra fienden. Spelet är en expansion till Command and Conquer 3: Tiberium Wars, och du måste ha Tiberium Wars för att kunna installera spelet.

I Tiberium Wars fanns det 2 fraktioner, the Global Defense Initiative (GDI), the Brotherhood of NOD och the Scrin. I Kane's Wrath kom det 6 nya såkallade sub-fraktioner, 2 sub-fraktioner till varje existerande huvudfraktion. De nya fraktionerna eller "lagen" om man nu vill kalla dem så är Steel Talons (GDI), ZOCOM (GDI), The Black Hand (NOD), Marked of Kane (NOD), Reaper-17 (Scrin) och Traveler-59 (Scrin).

Om du är en person som gillar spel där man springer runt och skjuter varandra (FPS) är det här inget spel för dig.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är mycket roligt. Det finns ju 9 fraktioner att välja mellan! Man kan spela Skirmish. Då börjar man med en MCV (Konstruktions byggnad) och så får man bygga upp sin bas, sin armé och vinna eller förlora. Man kan också spela en sak som heter Global Conquest Mode. Då styr man arméer över hela världen. Det går ut på att ta över hela världen, ungefär som RISK, fast roligare. Man kan tröttna på spelet om man bara kör Singleplayer, men det håller jättelänge om man spelar Multiplayer över internet. Man kan också LANa såklart.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är strålande, man ser mycket detaljer på sina tanks, flyg och soldater. Explosionerna ser bra ut... ja allt ser bra ut. Det är en av de bästa grafiekrna jag har sett på ett RTS spel.

Spelkänsla: Helt i världsklass. När man spelar kampanjen så pratar karaktärerna (Kane etc) direkt till en, så man känner sig verkligen som en general.

Ljud: Ljudet är bra, man hör alla explosioner, skottavlossningar, ja till och med när tanks och andra fordon rör sig. Musiken däremot är inte särskilt bra, det är bara ett svagt bakgrundsljud. Skruva upp ljudet på Options menyn så hör du mer av musiken, men den är inte ens i närheten av hur bra musiken var i alla de tidigare C&C spelen (Tiberium Wars exkluderat, det är samma musik i det som i Kane's Wrath).

Hållbarhet: Hållbarheten är strålande, men man tröttnar som sagt tillslut på spelet om man bara spelat Skirmish på Singleplayer och sånt, men spelar man online håller det nästan hur länge som helst.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10