Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Colin McRae Rally

PC
Colin McRae Rally
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    29 februari 2000
  • Utvecklare
    Codemasters
  • Antal ägare
    188
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 8.2

Speltest av Tempest

Inskickad av Tempest den 14/05 -05 04:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Du tar på dig rollen som Colin MaCre och du ska ännu en gång försvara Vm titeln! Karriär läget är det roligaste med spelet. Det är där du ska försöka vinna Vm titeln. Men desto längre in i tuneringen du går desto svårare blir det. Så se till och försöka hålla dig kvar, för du vill väll vinna?? Vissa banor kan också vara svåra så utrusta din bil med rätt skaker så ska det nog gå bra. Se också till att lagga skadorna på din bil. Men då får du hålla igen för du förlorar tid på det. Så akta dig! Nu är det upp till dig att ta hand om Vm titeln!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det här spelet är väldigt bra för att vara så gammalt. Men vissa saker kan vara mindre bra som tex: grafiken. Om en sak är dålig kan det påverka en annan så spelet blir ännu sämre som synd är. Men det här spelet är ju från 1998 så igentligen är det inte nåt att klaga på för spelet är väldigt bra gjort för att vara så gammalt. Alla som gillar bil sporter borde ha det här spelet. Det här är ett sånt spel man ska ha i sin samling. För det här spelet är väldigt kul. Rekomenderat pris på det här kan nog vara 100-150kr.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra för att vara ett sådant gammalt spel. Smådetaljerna är väll inte det bästa med grafiken precis. Som träd,vägen som man kör på,och bilen kan vara ganska dåligt smådetaljerade så det kan se lite otydligt ut i bland. En besvikelse men godkänt. En 6a!
Spelkänslan är väll inte den bästa saken. p.g.a grafiken så blir spelkänslan mycket sämre. Men spelkänslan är väll i alla fall ok. Så jag ger spelkänslan en 6a!
Ljudet är nog en av det bästa sakerna med det här spelet. Men alla har ju sina mindre dåligare delar. Det bra med ljudet är motorljudet. Det låter verkligt och bra. Det mindre bra med ljudet är lite när man kör i vattenpölar eller krockar. En liten besvikelse också men det är bättre än allat annat. Ljudet får en 8a!
Hållbarheten är väldigt långvarig. På grund av karriär läget(Vm) så håller spelet i sig en väldigt lång stund. Karriär läget kan vara svårt ibland så det kan ta ett tag innan du klarar det. Det är nog hållbarheten och ljudet som är det bästa med det här spelet. Hållbarheten är väldigt bra och får en 8a!

Totalbetyg: 7 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 6