Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Championship Manager Season 01/02

PC
Championship Manager Season 01/02
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    12 oktober 2001
  • Utvecklare
    Sports Interactive
  • Antal ägare
    81
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.2

Speltest av drdempa

Inskickad av drdempa den 11/09 -05 14:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Man tar över ett lag, vilket lag du vill som spelar i någon liga du vill vara i.
Du styr sen vilka spelare som ska spela från start och vilka som ska vara avbytare.
Du styr även över klubbens värvningar men man har en begränsad ekonomi så det gäller att prioritera till vilken position man behöver förstärkning mest.

Det här spelet är inte ett dugg enkelt och det tar ett bra tag innan man får ihop ett vinnande lag. Du kan till och med starta med ett topplag, till exempel Barcelona men det är inte självklart att du blir ett topplag när säsongen startar. Det gäller att göra bra värvningar och placera ut rätt spelare till rätt positioner.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker detta är ett grymt spel, man fastnar och kan sitta i timmar för att försöka lyckas göra de perfekta värvningarna för sitt lag och att vinna matcher vilket är svårt från början.
Jag personligen har suttit i flera timmar och kört utan resultat men så gör man den där perfekta värvningen och så vips börjar man vinna matcher. Jag har vunnit flera ligor och turneringar och kör spelet fortfarande, nu förstås med bättre resultat.
Vissa ligor tycker man det är konstigt att de inte är med och vissa undrar man varför de överhuvudtaget finns att välja på. Jag brukar inte ta över landslag ofta men det är en kul och svår uppgift jag tar på mig ibland.

Betyg till spelet
Grafiken är ingenting av det här spelet, man har alltså inte valt att bygga spelet på grafiken utan på hållbarheten och spelkänslan.
Hållbarheten är otrolig och det märker man ju för det är många som fortfarande spelar detta spel trots att det är säsong 01/02 och det säger väl lite om hur bra spelet är. Man fastnar framför skärmen och glömmer andra saker, man bara vill värva och vinna vilket ger spelkänslan en tia.
Ljudet är heller egentligen inget att tala om för det enda ljud som förekommer är publiken under matcherna. Man har alltså satsat på det viktigaste, nämligen spelkänslan och hållbarheten.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10