Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Capitalism II

PC
Capitalism II
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  15 februari 2002
 • Utvecklare
  Enlight Software
 • Antal ägare
  22
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.5 6

Speltest av the_lord

Inskickad av the_lord den 31/05 -05 19:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Du kan äntligen bli en kapitalist och mång milijonär!

Med spelet capitalism 2, ditt uppdrag är att starta ett företag slå ut konkurenten eller konkurenterna. Detta gör du genom att hålla dig kvar i branchen och antingen vänta eller köpa ut din motståndare. Det finns en hel del uppdrag till spelet.

Vad jag tycker om spelet
Ganska bra spel faktiskt! Det är svårt att förstå hur det funkar om man inte kör igenom alla hjälpavsnitt detta beror huvudsakligen på att spelet är ganska komplext. Alltså inget för människor som inte kan finna sig i att spela detta mycket komplexa spel utan att veta hur man gör allt. Även jag som har IQ 137 tycker att det är hyfsat svårt att förstå hur man spelar!

Betyg till spelet
Grafik - Grafiken är inte så jättebra vilket kan förklaras av att spelet inte gordes i år. Den känns endå rätt ok och landar någonstans emellan wolfenstein 3d och doom3. En 6:a till grafiken!

Spelkänsla - Det känns verkligen som att styra ett affärs imperium enligt mig

Ljud - Kanske en av de svagare faktorerna spelet har inte mycket ljud att skryta om dessutom kan man inte lyssna igenom något av innehållen i uppdragen eller hjälpavsnitten, ingen trevlig röst som berättar hur man gör här inte.

Hållbarhet - Ganska bra funkar då man chattade med nån på msn som skulle bort i 4 timmar och ingen annan är online. Spela igenom spelet kan man göra många gånger om dessutom klarar man inte av det på några minuter. Nej det kan handla om timmar!

Totalbetyg: 6 Ljud: 4 Grafik: 6 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7